Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

Geen overrompeling in pretpark vandaag, ondanks heropening: “Voor ons is het heel moeilijk om te overleven als pretpark. We maken niet veel winst vandaag”

De pretparken konden deze ochtend opnieuw de deuren openen na een halfjaar sluiting. De bezoekers waren alvast laaiend enthousiast maar een overrompeling bleef uit. De pretparken mogen 4.000 bezoekers ontvangen, een kwart van de normale capaciteit. Maar die tickets raakten niet uitverkocht. Mogelijks zit het mindere weer en de hygiënemaatregelen daar voor iets tussen.

6 reacties

 • Hilkens Björn

  1 maand geleden
  Tickets duurder? Ik heb vorig weekend tickets voor Bobbejaanland besteld aan €24,90. Er zijn genoeg internetsites te vinden waar kortingscodes op staan.
 • Jozef Vermeulen

  1 maand geleden
  De meeste pretparken zijn sowieso gesloten tussen 1 november en 1 april, dus wat zagen die?
 • Stefan Van Bael

  1 maand geleden
  Walibi was over de koppen lopen overal heel lange wachttijden attracties die defect gingen heel de dag door. Geen social distance onbekwaam personeel. Kondaa meer gesloten dan open.
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Het leven van mijn familie, mijne dat van mij vrienden gaat nog altijd voor.
 • philippe dusablon

  1 maand geleden
  niet veel winst is beter dan geen en intussen is er ook een inkomen, of moet steeds nog meer zijn met de overlopende hoorn des overvloeds.
 1. Medewerkers stomen pretpark Bellewaerde in recordtempo klaar: “We willen het beste voor onze bezoekers”
  Play
  PREMIUM
  Ieper

  Medewer­kers stomen pretpark Bellewaer­de in recordtem­po klaar: “We willen het beste voor onze bezoekers”

  Zaterdag gaat niet alleen de horeca open, ook de pretparken kunnen eindelijk opnieuw mensen ontvangen. Dat is niet alleen goed nieuws voor de vele bezoekers, maar ook voor de 87 vaste krachten en de vele seizoenarbeiders van pretpark Bellewaerde die nu eigenlijk aan de slag konden. Met man en macht zijn ze deze week in de weer om het park piekfijn in de orde te krijgen voor de grote heropening. “Mensen een lach op het gezicht toveren, daar doen we het voor.”