Gouverneur Cathy Berx
Volledig scherm
Gouverneur Cathy Berx © BELGA

“Geen nieuwjaarszingen en meer controles”: Antwerps gouverneur Berx gaat sterk inzetten op handhaving

In de provincie Antwerpen hebben de burgemeesters samengezeten met de gouverneur om strengere maatregelen te bespreken in aanloop naar de feestdagen. Vast staat dat er sterk op handhaving zal worden ingezet. Dat heeft Cathy Berx voorafgaand aan het overleg verklaard onze redactie en ook bevestigd bij HLN Live.

146 reacties

 • Bruno Duysburgh

  2 jaar geleden
  Ze moet wel streng zijn want mensen omzeilen de regels en oogsten wat ze zaaiden.
 • Eduardo Van hoyweghen

  2 jaar geleden
  Die gouverneurs kunnen het zich permitteren om onpopulair te zijn bij de bevolking,ze moeten toch niet verkozen worden, ze zijn aangesteld omdat ze van geen nut meer zijn binnen hun partij en krijgen dit uitloopbaantje als cadeau.
 • lieven de ly

  2 jaar geleden
  Langs de ene kant moeten wij zoveel als mogelijk thuis blijven maar als ik moet studeren moeten wij ons  zoveel als mogelijk verplaatsen en samen zitten. als het een zero tolerantie is dan ook voor de vele werkgevers die de mensen laten werken in hun kantoor en niet thuis.
 • murielle goffin

  2 jaar geleden
  “Geen nieuwjaarszingen en meer controles”: Antwerps gouverneur Berx gaat sterk inzetten op handhaving (HLN.be) Alle respect voor het accuraat beleid van de Antwerpse gouverneur  tegen de verspreiding van het covidvirus. Schril contrast met het laxisme van Jan Spooren, (N-VA) gouverneur van Vlaams-Brabant.Geef mij dan maar Gouverneur Berx.
 • Karel De Martelaere

  2 jaar geleden
  Ze zouden beter extra politie inzetten om criminelen op te pakken, of dat krapuul dat op Nieuwjaar auto´s in brand steekt. Daarvoor hebben ze personeel te kort. Om gewone burgers te pesten niet.