BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Geen mondmasker in de winkel? Dat kan u boete van 250 euro opleveren, handelaars riskeren zelfs 750 euro

Vanaf vandaag is het verplicht om mondmaskers te dragen in onder meer winkels en winkelcentra. Wie dat niet doet, riskeert een boete van 250 euro. Handelaars of winkeluitbaters die de verplichting niet naleven, kunnen een boete van 750 euro krijgen. Dat staat te lezen in het Ministerieel Besluit over de mondmaskerplicht.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.