© Bart Leye
Volledig scherm
© © Bart Leye

Geen lingeriereclame meer in Antwerpse Joodse wijk

De chassidische gemeenschap in Antwerpen heeft een overeenkomst met publiciteitsbedrijven om in de stationsbuurt ‘pikante’ reclame, zoals voor lingerie, op publiciteitszuilen te weren. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) zou bemiddeld hebben bij de deal, maar zijn woordvoerder ontkent dat vanavond.

129 reacties

 • Fred Debroek

  5 jaar geleden
  Hoe meer eisen de Joden en Moslims in ons lans stellen hoe meer racisten er zullen zijn. Dat ze er zijn en aanpassen is voor mij geen probleem. Zij die hun wetten in ons land willen stellen mogen oprotten. Ik krijg er genoeg van, probeer in hun land maar eens wat zij hier doen, ze maken je af.
 • Mohamed Ben Mohamed

  5 jaar geleden
  @ Kris Delen, Bart De Wever heeft wel degelijk in deze bemiddeld. Hier letterlijk quote uit De Morgen: “Bart De Wever heeft ervoor gezorgd dat er een dialoog is gekomen met het bedrijf dat de zuilen uitbaat”, zegt Hoffman. “In deze wijk zult u geen lingeriepubliciteit meer zien.” Als anderen het zouden vragen dan was het vanuit Bart De Wever zijn kamp: "Ze moeten zich aan onze zeden en gebruiken aanpassen"
 • Paul De Clercq

  5 jaar geleden
  Wij moeten in ons eigen land plooien voor de moslims en nu ook nog voor een extreme jood,als die het niet eens zijn met onze cultuur kunnen ze opkrabben,niemand houdt hen tegen,tijd dat de politiekers ingrijpen of het wordt hier revolutie
 • Jan Standaert

  5 jaar geleden
  Dit is zeer fout en gevaarlijk. Men schept een precedent van iets waarvan niemand het einde kan voorzien.
 • John De roo

  5 jaar geleden
  Wat Wij dringend moeten afleren is om in heel die zever mee te gaan. Wij moeten ons NIET aanpassen!!hier in België is reclame voor lingerie normaal en zij MOETEN dat aanvaarden. niet??
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”
  10

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”

  Heel wat supermarkten trekken de kaart van zero waste. Ze geven stevige kortingen op producten die bijna vervallen om zo weinig mogelijk verloren te laten gaan. Daardoor kan je indrukwekkende koopjes doen. “Het onderwerp is deze week zeer populair in onze community", vertelt Gunther Devisch, beheerder van Promojagers België. Zo kwamen er honderden reacties op een post van Sam die vertelde hoe hij bij Lidl parelhoen kocht voor 0,50 euro in plaats van 12,50 euro.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.