BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Geen hinder voor passagiers door stiptheidsacties bij Swissport

De stiptheidsacties van bagageafhandelaar Swissport op Brussels Airport hebben geen gevolgen gehad voor de passagiers. Dat zegt Nathalie Pierard van Brussels Airport Company (BAC). De bedienden bij Swissport voerden vanochtend enkele uren actie omwille van het personeelstekort. Morgen om 13 uur volgt een verzoeningsvergadering. 

99 reacties

 • Guido Ceuleers

  3 jaar geleden
  Brussels airport. Gooi die Swissport nu toch eens buiten en geef een contract aan een concurrent die de mensen die op vakantie willen vertrekken, niet belet om dit te doen.
 • patrick de keyser

  3 jaar geleden
  Woon in Dinant,ben op 21-06 naar Munchen gevlogen via Luxemburg;is 50km verder dan Bxl,man wat een verschil,service top,geen stakingen en zelfs op het vliegtuig voor vertrek,excusses(2X) voor de 10 minuten vetraging.Ok,is een kleine luchthaven met weinig verre bestemmingen,bagage zelf tot aan het vliegtuig brengen.altijd via Bxl gevlogen,nu NOOIT MEER,neem die 50km in koop maar ben zeker dat ik vertrek!!!
 • Jean-Pierre Vercruysse

  3 jaar geleden
  Brussel is centraal gelegen in België. Heb ook al gebruik gemaakt van Amsterdam, het is wel veel verder af. Zelfs met KLM vluchten neem ik liever een convectievlucht van AMS naar BRU!
 • Maria Van Breda

  3 jaar geleden
  Peter Buyck, Swissport neemt toch studenten aan voor vakantiejob?
 • Dirk Vangossum

  3 jaar geleden
  @mark germanus : Schiphol is een heel goed alternatief. Wel enkel handbags meenemen.