Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen elektriciteit, water of gas na felle overstromingen: “Zeker meer dan 10.000 mensen moeten op zoek naar nieuw onderkomen”

UPDATE“Meer dan 10.000 inwoners van Verviers moeten op zoek gaan naar een ander onderkomen na de watersnood van vorige week”. Dat zegt Alain Barbier, korpschef van de politiezone Vesder. Ook in Pepinster zouden 2.000 mensen een nieuwe verblijfplaats moeten zoeken. Na de felle overstromingen van vorige week zitten nog 400 gezinnen zonder drinkbaar water in de getroffen regio’s.

74 reacties

 • Peter Hegge

  3 maanden geleden
  Eerst opdoeken, dan wachten tot er iets gebeurt, en dan oplossingen zoeken . België leert nooitv
 • willems michel

  3 maanden geleden
  Kerken en universiteiten zetten hun deuren open voor vluchtelingen, maar de eigen bevolking mag er niet in.
 • Geert Landsman

  3 maanden geleden
  @Luc Verbeek, heel de regering zat naast de royals, ja ook de Vlaamse! Zo erg zit men daar in met de bevolking. Denk daaraan in 2024. Politiekers en paleis denken alleen aan zichzelf!
 • Patrick Jonkers

  3 maanden geleden
  Angelo ledda: " veel geld moet je niet hebben wel goed verzekerd zijn en best over verzekerd zijn ..je betaald iets meer premie maar je krijgt ook "iets meer "terug"; Beste, hoeveel mensen WETEN wat ze terug krijgen als er iets verkeerd loopt. Het is gewoon bang afwachten....gelijk een loterij...niets is wettelijk geregeld.
 • karl van dyck

  3 maanden geleden
  Angelo ledda,wat heet goed verzekerd zijn ? Als je optelt voor wat een mens allemaal moet verzekerd zijn. Autoverzekering,Familiale verzekering, extra verzekering voor huispersoneel,hospitalisatieverzekering,extra,tandverzekering,fietsverzekering.reisverzekering...enz vul maar zelf in, jaren heb je hier voor betaald en heb je eens iets voor en kan je eindelijk je verzekering eens laten gelden is het dikwijls dat er nog een franchise is van 250€ of meer.Verzekeringen zijn verdoken belastingen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?