photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Geen boete voor 172 km/u omdat het firmawagen was

Een rechter heeft een chauffeur die geflitst werd met 172 kilometer per uur vrijgesproken omdat hij met een bedrijfswagen reed. De politie spreekt van een uitzonderlijk vonnis.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Chauffeurs mogen zelf kiezen waar politie gaat flitsen
  Update

  Chauffeurs mogen zelf kiezen waar politie gaat flitsen

  In de maand april zullen de federale en lokale politie tegelijk 24 uur lang een flitsmarathon houden, waarbij de snelheid van voertuigen gecontroleerd zal worden. Bovendien kunnen burgers de politie vragen om te flitsen op locaties die zij aanduiden. Dat kan van 31 maart tot 10 april op de website www.ikflitsmee.be. In de aanvraag moet vermeld zijn waarom daar geflitst moet worden, omdat zich in de omgeving bijvoorbeeld een school of speelplein bevindt. Het is de eerste keer dat de politiediensten op die schaal de bevolking betrekken bij een controleactie.