BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gebouw ingestort in Bergen: 30-jarige man komt om, twee arbeiders lichtgewond

BinnenlandIn het centrum van de Henegouwse stad Bergen is vanmiddag een gebouw ingestort. Daarbij vielen één dode en twee lichtgewonden. Volgens VTM NIEUWS zou het dodelijke slachtoffer een 30-jarige man zijn. De gewonden zijn arbeiders die in het pand aan het werk waren. Inmiddels is zeker dat er geen bijkomende slachtoffers onder het puin liggen, meldt het stadsbestuur.

4 reacties

 • jo vandenberghe

  2 jaar geleden
  Het gebeurt gewoon te dikwijls,wat een drama iedere keer.
 • Alain Thomas

  2 jaar geleden
  Men zou bang worden . Als men werken aan de gas electric moeten uitgevoerd worden .
 • Dirk Vermeersch

  2 jaar geleden
  Amai triestig
 • Filiep Lapeire

  2 jaar geleden
  Hopelijk komt iedereen er nog levend en goed uit
 1. Wat voor bedrijf is 3M, de multinational die gelinkt wordt aan PFOS-vervuiling Zwijndrecht?
  3

  Wat voor bedrijf is 3M, de multinatio­nal die gelinkt wordt aan PFOS-vervuiling Zwijn­drecht?

  Spilfiguur in de milieukwestie die ons land — en vooral Zwijndrecht — bezighoudt is 3M. De Amerikaanse multinational produceerde tot 2002 de chemische stof PFOS op een boogscheut van de werf waar de Oosterweelverbinding wordt gebouwd en de verontreiniging aan het licht kwam. Mogelijk kende u het bedrijf nog niet, maar gebruikt u wel iedere dag één van zijn producten, zoals sponzen of post-its. De multinational boekte in 2020 een omzet van maar liefst 32,2 miljard dollar (27 miljard euro). We zetten enkele cijfers en weetjes over 3M voor u op een rij.
 2. Celstraffen voor homejackers die dame sloegen met koevoet en nadien crashten met vluchtauto: “We hopen dat mevrouw ons kan vergeven”
  PREMIUM
  Kortrijk / Kuurne

  Celstraf­fen voor homejac­kers die dame sloegen met koevoet en nadien crashten met vluchtauto: “We hopen dat mevrouw ons kan vergeven”

  Twee Franse homejackers die op zondag 4 oktober vorig jaar een woning langs de Harelbeekstraat in Kuurne binnendrongen op zoek naar een kluis met 66.000 euro kennen hun straf. Ze knevelden en sloegen de bewoonster en dreigden ook haar teen af te knippen. Na de feiten vluchtten de homejackers voor de politie, met een crash als gevolg. Hun bestuurder kwam hierbij om.