Volgens de sanctionerende ambtenaar "is een sociaal netwerk een openbare ruimte die is onderworpen aan het politiereglement".
Volledig scherm
Volgens de sanctionerende ambtenaar "is een sociaal netwerk een openbare ruimte die is onderworpen aan het politiereglement". © PHOTO_NEWS

GAS-boete voor lezers nieuwssite na commentaar op politie

Mensen die op de website van de krantengroep Sudpresse commentaar hadden achtergelaten over twee ongevallen waarbij politievoertuigen waren betrokken, hebben een GAS-boete gekregen. Volgens de sanctionerende ambtenaar "is een sociaal netwerk een openbare ruimte die is onderworpen aan het politiereglement".

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”