Michel Vandenbosch - voorzitter van GAIA - viert het dertigjarige bestaan van zijn dierenrechtenorganisatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Vandenbosch - voorzitter van GAIA - viert het dertigjarige bestaan van zijn dierenrechtenorganisatie. © Photonews

GAIA bestaat dertig jaar: “Ons grote doel blijft: niemand eet nog vlees”

Al dertig jaar speelt GAIA voor Robin Hood in het grote dierenrijk en de lijst met verwezenlijkingen is lang, maar toch vindt de jarige dierenrechtenorganisatie zich vandaag - op Werelddierendag - relevanter dan ooit. “Helaas hebben we nog dossiers genoeg”, zegt Michel ‘Mr GAIA’ Vandenbosch (61). “Onze frustratie is dat we niet weten waar eerst te beginnen.”

85 reacties

 • Lily Dossche

  1 maand geleden
  Wat is nu de bedoeling, de mensen de wil van Gaia op te dringen ,? Wat komt daarna ? geen groenten meer eten ? dit zijn ook levende wezens ! Hou op met die onzin , de mensen moeten een vrije keuze hebben !
 • Jan Vanden Bossche

  2 maanden geleden
  Doel: "niemand eet nog vlees”. Ik ontzeg U het recht, meneer Vandenbosch, om mij uw maatschappijvisie en uw eetgewoonten op te dringen!
 • Thomas Vekselstrom

  2 maanden geleden
  “Ons grote doel blijft: niemand eet nog vlees”. Veel succes ermee. Wees ondertussen blij en dankbaar dat er vlees gegéten wordt of het vee eet al het eten van macrobioten en andere veganisten op...
 • Luc Ver Eecke

  2 maanden geleden
  Ik zou zeggen de meeste dromen zijn bedrog Michel .
 • hilleke van Dyck

  2 maanden geleden
  Fantastische man, geweldig wat hij al verwezenlijkt heeft voor de dieren, wereldwijd. Ik steun hen volledig en zal dat blijven doen ! Chapeau Gaia !