Vier Vlaamse cowboys: Christophe Vekeman, Wim Defoort, Hannelore Lootens en Kurt Cattoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Vier Vlaamse cowboys: Christophe Vekeman, Wim Defoort, Hannelore Lootens en Kurt Cattoor. © Wannes Nimmegeers

Fulltime cowboys: “Ik verkleed me niet, dit is wie ik ben”

In ‘Boer zkt. Vrouw’ zit een cowboy. Hij heet William, en zoals hem zijn er nog: Vlamingen die een hoed met brede randen dragen en boots met zware hakken. Niet alleen in het weekend, als de hobby roept, maar dag in dag uit. “Cowboy zijn, is a way of life.”

7 reacties

 • Chris Verberne

  3 maanden geleden
  Zelfs al zijn we het misschien niet eens met de way of life van deze mensen, ze verdienen toch ons respect. Wat mij vooral opvalt bij deze mensen is dat zij hulpvaardigheid, gastvrijheid en trouw hoog in het vaandel dragen. Wie met deze manier van leven lacht, kent niets van het echte leven.
 • JOHAN Goossens

  3 maanden geleden
  dan moet je niet verschieten dat het met belgié achteruitgaat
 • Roger Williams

  3 maanden geleden
  Reality check jongens. Jullie horen met die outfit thuis op Aalst carnaval en nergens anders. Als je dat clownspak wil dragen moet je vee gaan hoeden in het westen van de states daar is het niet zo lachwekkend als hier.
 • Nikolaas Bouman

  3 maanden geleden
  Prachtige mensen!
 • karin verwimp

  3 maanden geleden
  Cowboy is inderdaad een way of live. Rodeo rijders als William,. Vrouwen en mannen die te paard vee hoeden. De rest leeft in een fantasie wereld en verkleed zich. Punt.
 1. ONZE OPINIE. “Sammy Mahdi zet zich af van anderen. Hij doet niks anders dan Bart De Wever”
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. “Sammy Mahdi zet zich af van anderen. Hij doet niks anders dan Bart De Wever”

  Liberalen? Egoïsten. Groenen? Dommeriken. Socialisten? Betuttelaars. N-VA? Eigenlijk ook. Ja, le nouveau CD&V est arrivé. Sammy Mahdi schoot er niet naast als kersvers voorzitter. Plat en karikaturaal? Zeker en vast. Maar hij deed niet veel anders dan Bart De Wever (N-VA). En die wordt er veel minder om bekritiseerd. Integendeel: BDW staat te boek als vernuftig politiek strateeg. Hoe zet je jezelf met verve in de verf? Je zet je af van de anderen. Het blijft beter hangen dan het rentmeesterschap waar CD&V prat op gaat.