RV/Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
PREMIUM
© RV/Wannes Nimmegeers

Frustratie bij nachtclubs: “We worden voor de zoveelste keer genegeerd”

Niet iedereen is tevreden met het versoepelpakket dat het Overlegcomité heeft voorgesteld. De volledige heropening van de horeca vanaf 9 juni komt namelijk met voorwaarden. “Om 22 uur mijn klanten naar buiten jagen? Absurd”, zegt café-uitbater Tijl Vermeersch (40) uit Gent. En de discotheken vielen al helemaal uit de boot, volgens Wim Van der Borght (50), de man achter nachtclubs Club Vaag, Roxy en Lima in Antwerpen. “We worden voor de zoveelste keer genegeerd.”

7 reacties

 • Rik Tammenaars

  1 maand geleden
  Nachtclubs mogen van mij permanent gesloten worden. Drank, drugs, andere criminaliteit...
 • tessa pintelon

  1 maand geleden
  in plaats van nachtclub dagclubs maken maar dan met de gordijnen dicht
 • Monique Moens

  1 maand geleden
  Denken jullie echt dat het de moment is om met zijn allen opeengepakt te gaan staan hossen en springen dat het zweet er van af gutst, in een binnenruimte. Ik gun het jullie hoor. Maar voor de moment niet realistisch.
 • Karin Van mechelen

  1 maand geleden
  Nachtclubs overgeslagen maar wat met horeca in openbare gebouwen( bv treinstations) ? T beetje klanten dat we hadden gaat nu buiten op terras zitten en binnenkort binnen maar wij dan??
 • Jef Van De Plas

  1 maand geleden
  's Nachts moet ge slapen hé . Al wat daar uitgespookt wordt kan dikwijls het daglicht niet verdragen . Leg me anders het nut van een nachtclub eens uit
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!