Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Frisse duik in zee? Enkel strandredders in Blankenberge

Het is opnieuw een zonnig weekend, met temperaturen die oplopen tot 24 graden. Het mooie weer lokt veel Belgen naar de kust. De NMBS legt daarom extra treinen in. Wie zich aan een frisse duik in zee wil wagen, trekt het beste naar Blankenberge, de enige kustplaats waar er al redders staan.

6 reacties

 • Angelo Cabooter

  4 jaar geleden
  Naar Oostende rijden er telkens 3 treinen per uur, kan dat ook niet gedaan worden voor Knokke en Blankenberge?????
 • Jeroen Deschrijver

  4 jaar geleden
  Steven, ik denk eerder dat er moet gedacht worden, als je toch gaat zwemmen als het verboden is en je geraakt in de problemen, trek dan ook maar je plan. Als je niet kan luisteren, geen redders, geen nh90, geen reddingsboot, geen onnodige kosten. Beter?
 • jeffrey gelders

  4 jaar geleden
  Ik blijf liever in't binnenland, een stuk warmer dan aan de zee en niet continue in die wind plus het zeewater is nog eens ijskoud (liever aan mijn zwembad met ne frisse cocktail :-) )
 • Steven van Sas

  4 jaar geleden
  Verboden in zee te zwemmen. Volgende stap is inkom vragen om op het strand te mogen of zo
 • Ronald Boudewijns

  4 jaar geleden
  in “Blankenberge” is het waarschijnlijk “warmer”? is het omdat daar “strandredders” zijn? is het daarom soms verboden om ergens anders te zwemmen in zee dan in daar om toeristen te trekken? flauwe kul , regeltjes , verbodjes..... vroeger deden we dat ook en was er geen sprake van “reddertjes” en werd er overal gezwommen.......
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.