Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Frisse duik in zee? Enkel strandredders in Blankenberge

Het is opnieuw een zonnig weekend, met temperaturen die oplopen tot 24 graden. Het mooie weer lokt veel Belgen naar de kust. De NMBS legt daarom extra treinen in. Wie zich aan een frisse duik in zee wil wagen, trekt het beste naar Blankenberge, de enige kustplaats waar er al redders staan.

6 reacties

 • Angelo Cabooter

  3 jaar geleden
  Naar Oostende rijden er telkens 3 treinen per uur, kan dat ook niet gedaan worden voor Knokke en Blankenberge?????
 • jeroen Deschrijver

  3 jaar geleden
  Steven, ik denk eerder dat er moet gedacht worden, als je toch gaat zwemmen als het verboden is en je geraakt in de problemen, trek dan ook maar je plan. Als je niet kan luisteren, geen redders, geen nh90, geen reddingsboot, geen onnodige kosten. Beter?
 • Jeffrey Deekers

  3 jaar geleden
  Ik blijf liever in't binnenland, een stuk warmer dan aan de zee en niet continue in die wind plus het zeewater is nog eens ijskoud (liever aan mijn zwembad met ne frisse cocktail :-) )
 • Steven van Sas

  3 jaar geleden
  Verboden in zee te zwemmen. Volgende stap is inkom vragen om op het strand te mogen of zo
 • Ronald Boudewijns

  3 jaar geleden
  in “Blankenberge” is het waarschijnlijk “warmer”? is het omdat daar “strandredders” zijn? is het daarom soms verboden om ergens anders te zwemmen in zee dan in daar om toeristen te trekken? flauwe kul , regeltjes , verbodjes..... vroeger deden we dat ook en was er geen sprake van “reddertjes” en werd er overal gezwommen.......
 1. LIVE. Waar staan we met de vaccinatiecampagne in Vlaanderen? Volg hier de persbriefing van Zorg en Gezondheid

  LIVE. Waar staan we met de vaccinatie­cam­pag­ne in Vlaanderen? Volg hier de persbrie­fing van Zorg en Gezondheid

  Volgende week zullen er in Vlaanderen iets meer dan 200.000 coronavaccins worden toegediend. Dat zijn er ongeveer evenveel als deze week. Vanaf de eerste week van mei zal het tempo wel opnieuw fors de hoogte ingaan: dan staan er niet minder dan 468.000 vaccinaties ingepland in de 95 Vlaamse centra, een nieuw record. Kunnen we dan ook beginnen met de vaccins van Johnson & Johnson? En wat met de leeftijdsbeperking van AstraZeneca? Volg hier live de persbriefing van het Agentschap Zorg en Gezondheid.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af