Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Francken ondervraagd door gerecht over humanitaire visa, Dienst Vreemdelingenzaken krijgt politie over de vloer

Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) is vanochtend ondervraagd door het gerecht over het schandaal rond de humanitaire visa. Ook de Dienst Vreemdelingenzaken heeft politieagenten over de vloer gekregen in het kader van het onderzoek naar de mogelijke fraude met humanitaire visa. 

18 reacties

 • Herman Cohen

  2 jaar geleden
  Hoop dat het gerecht wil onderzoeken waarom volgens Francken alleen christelijke mensen een humanitair visum verdienen. Deze zaak stinkt het kabinet van Francken idem. Onderzoek lijkt mij dringend.
 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  De hele complot theorie in de kamer en de media tegen Francken is een stroom in een glas water en na het onderzoek zullen we zien wat er nog van overblijft. Voor de uitslag te kennen zijn ze hem in de kamer aan het veroordelen en ze hielde zich zeker niet in want ze hadden bloed geroken en hun commentaar was schandelijk en vernederend voor Francken met totaal geen respect voor het onderzoek, het was gewoon een afrekening omdat hij zo populair bij heel veel mensen.
 • Frank Vekemans

  2 jaar geleden
  Gaan de partijen of d kopstukken van die partijen die Theo Francken aan de schandpaal genageld hebben, samen met de Vrt die de vertalingen gemanipuleerd hebben, wanneer er bewezen word dat er niets verkeerd gebeurd is, dan ook publiekelijk hun verontschuldigingen aanbieden?
 • Henri Jordens

  2 jaar geleden
  Velen vooral linkse aanhangers veroordelen Francken zonder dat ze echt weten waarvan hij beschuldigd is of wordt beschuldigd. Ook onze Linkse politici kunnen het modder gooien niet laten. Het is de hoogste tijd dat ze wakker worden en een beleid voeren dat de meerderheid van het volk echt vraagt of jullie gaan een donker zwarte verkiezingsdag tegemoet. De angst zit er blijkbaar goed in bij onze politieke partijen.
 • dave janssens

  2 jaar geleden
  Mij zou het niet eens verbazen dat veel van dat geld rechtstreeks naar de partijkas is gegaan, maar dat zullen we natuurlijk nooit weten. Het gaat er niet om wie onschuldig is, het gaat erom wat er kan bewezen worden. In de rechtbank vind ge zelden gerechtigheid, het enige wat ge daar vind is de wet en zij die anders willen geloven leven in een luchtbel.
 1. Vijfhonderdtal mensen betogen in Ter Kamerenbos tegen coronamaatregelen
  Brussel
  42

  Vijfhon­derd­tal mensen betogen in Ter Kamerenbos tegen coronamaat­re­ge­len

  Zo'n 500 mensen namen zaterdag in het Ter Kamerenbos deel aan de Worldwide Demonstration, een betoging tegen de geldende coronamaatregelen. In tientallen andere landen en steden over heel de wereld vonden gelijkaardige betogingen plaats. Volgens de betogers in het Ter Kamerenbos gaan de maatregelen die de verschillende Belgische overheden genomen hebben, in tegen de Grondwet en de fundamentele mensenrechten, en zijn ze overdreven en weinig zinvol in de strijd tegen de pandemie.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan