PhT
Volledig scherm
© PhT

Forse stijging aantal klachten luchthaven Deurne

UpdateEr hebben vorig jaar 504 mensen een klacht ingediend tegen de luchthaven van Deurne. In 2014 lag dat aantal nog op 36. Maal 14 dus op één jaar tijd. Dat blijkt uit cijfers die Groen-parlementslid Ingrid Pira heeft opgevraagd bij Vlaams minister Ben Weyts (N-VA).

 1. Ook gouverneur Decaluwé wil terrassen open en spreekt van coronamoeheid bij bevolking én politie: "Het vat is op bij de mensen”
  37

  Ook gouverneur Decaluwé wil terrassen open en spreekt van coronamoe­heid bij bevolking én politie: "Het vat is op bij de mensen”

  De gouverneur van Luik zal zich niet verzetten als restaurants en cafés hun terrassen opnieuw openen op 1 mei, ongeacht wat het Overlegcomité daarover beslist. De gouverneur van West-Vlaanderen, Carl Decaluwé (CD&V), benadrukt in een reactie daarop dat een gouverneur moet volgen wat het Overlegcomité zegt, met of zonder goesting. “Aan de andere kant heb ik ook liever dat samenkomsten van mensen gecontroleerd buiten gebeuren”, zegt hij. “De terrassen kunnen ons helpen daarbij.”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!