Jeff Bezos (links) is de rijkste man ter wereld, gevolgd door Elon Musk (midden). Een van de Belgen in de lijst met miljardairs is Luc Tack van Picanol (rechts).
Volledig scherm
Jeff Bezos (links) is de rijkste man ter wereld, gevolgd door Elon Musk (midden). Een van de Belgen in de lijst met miljardairs is Luc Tack van Picanol (rechts). © Photo News

Forbes publiceert nieuwe lijst van rijkste mensen ter wereld en er staan ook Belgen in

Het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes heeft zijn jaarlijkse lijst met rijkste mensen ter wereld gepubliceerd. De top drie wordt - weinig verrassend - gevormd door respectievelijk Jeff Bezos van Amazon, Elon Musk van Tesla en SpaceX en de Fransman Bernard Arnault, die in zijn imperium merken heeft als Louis Vuitton en Sephora. Maar er staan ook Belgen in de rangschikking van miljardairs: CEO Luc Tack (59) van weefmachineproducent Picanol Group uit Ieper en de Belgische investeerder Eric Wittouck (74), die intussen in belastingparadijs Monaco woont.

34 reacties

 • dirk callens

  2 weken geleden
  Het gaat om bijna 3000 mensen op een totaal van 8 miljard. Kijk ook eens hoeveel mensen hierdoor een fantastisch leven kunnen leiden. Een beter leven zal je niet krijgen door 0.4% opslag. Misschien moeten er nog een paar duizend Bezossen bijkomen. Zo krijgen er ook weer meer mensen een beter leven! Zo werkt het! Zij zorgen voor werk! Niet de vakbonden en socialistische regeringen!
 • eric van der jeugdt

  2 weken geleden
  De echte super-de-luxe rijken staan hier niet bij hoor.
 • MARINA JOOSSENS

  2 weken geleden
  Ze zouden beter eens terechtkomen op een lijst van ,hoe help ik armen aan een beter leven . Dan hebben ze eens iets om fier over te zijn .
 • Gunter Verleyen

  2 weken geleden
  Terwijl Crevits het onbetaamd vindt dat men meer dan 0,4 % loonsverhoging durft vragen..en voor een CRISTENdemocrate
 • Polutnik Ronald

  2 weken geleden
  En wij kleine gepensioneerden blijven braaf nog belastingen betalen van die 1400€ aan pensioen . Verkregen na 48 jaar gewerkt te hebben .
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen