Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP

Fitnesssector trekt aan alarmbel: "Tot 20 procent minder leden door Covid Safe Ticket"

Door de invoering van het Covid Safe Ticket verliezen fitnesscentra tien tot twintig procent van hun leden. Dat stelt Eric Vandenabeele, directeur van Fitness.be. "Dit is extra pijnlijk omdat onze ondernemers hard geïnvesteerd hebben in ventilatie, ontsmetting en algemene hygiëne."

30 reacties

 • Guillaume Pieters

  3 maanden geleden
  Als het CST nu nog iets zou bijdragen aan het verminderen van de besmettingen, maar dat is helaas niet het geval. J&J werkingsgraad van 13% na 6 maanden, mag je al niet meer mee gaan skiën in Oostenrijk. Iedereen moet en zal een Pfizer spuit krijgen. Reden: gezondheid? Denk het niet...
 • Louis Franklin

  3 maanden geleden
  Klopt ik ga ook niet meer. Heb thuis gerief laten leveren. Horeco hoeft voor mij dan ook niet. Liever gezellig bij vrienden thuis. Leuker en goedkoper ook.
 • Eddy red roc

  3 maanden geleden
  Ook onze familie van 18 personen waren elk jaar met de feestdagen op restaurant dat is nu verleden tijd vermits er 1 vrouw vaccin geweigerd heeft nu schakelen wij een traiteur in en het is nog beterkoop ook
 • victor vandesande

  3 maanden geleden
  Ik fitness thuis , ik ga wandelen- stappen in veld en bos kort bij huis , niemand in dd buurt, en fitsen idem dito. Geen probleem voor mij. En ik heb een CST als ik wil gaan eten, no problem. Ze moeten het de niet gevaccineetden nog veel moeilijker maken hun vrijheid eindigt waar de mijne begint.
 • jan boden

  3 maanden geleden
  De alarmbellen doen het goed tegenwoordig, iedereen trekt er aan.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.