Mensen staan in de rij voor de Finance Tower in Brussel om hulp met hun belastingaangifte te krijgen.
Volledig scherm
Mensen staan in de rij voor de Finance Tower in Brussel om hulp met hun belastingaangifte te krijgen. © Photo News

Fiscus gaat ernstig over de schreef en stuurt duizenden mensen naar OCMW

Zijn onze belastingdiensten op hol geslagen? Verschillende organisaties die mensen met schulden begeleiden, melden dat de fiscus massaal afbetalingsplannen weigert en mensen nodeloos naar het OCMW stuurt. Het zou ondertussen al om duizenden gevallen gaan. Dat kost de schatkist miljoenen.

401 reacties

 • Cindy Haeck

  4 jaar geleden
  Het ligt helemaal niet aan de socialisten, hemeltje achterlijkheid moet door Maggie erkend worden als Chronische ziekte. Nog een paar jaar Nva en we mogen net als Griekenland aanschuiven aan het noodfonds, ze kunnen dat geld dan in hun zakken steken en net als daar nu gebeurd eerst de meest geavanceerde militaire vliegtuigen kopen en dan pas aan het op straat van honger creperende volk.
 • René Schoeters

  4 jaar geleden
  Inderdaad meneer Faes het ligt aan de sossen, hoe dat ge het weet!
 • Laurent Nys

  4 jaar geleden
  Het gaat verder. De belastingdiensten leven in een ander wereld en hebben absoluut geen respect voor gemaakte afspraken of benul van de werkelijke wereld. Ze maken afspraken en veranderen die zoals het hen uitkomt, Inspraak en overleg ? Een grapje zeker ?
 • Tom Faes

  4 jaar geleden
  Altijd weer de diensten van Van Overdveldt 't ja man wat een slechte manager is dat . Hij is totaal onbekwaam om zo een departement te leiden . Oei, vergeten het zal weer aan de sossen liggen.
 • Cat Delise

  4 jaar geleden
  Armoede heeft geen stem , kinderen , ouderen , zieken , enz zijn de onzichtbare slachtoffers van deze georganiseerde misdaad , hoe Lang nog gaat een volk zich laten misleiden , uitpersen en onderdrukken door een bende georganiseerde criminelen ?