VUB
Volledig scherm
© VUB

Filmpje toont in 2 minuten hoe coronavirus zich voorbije jaar in ons land verspreidde

Professor Huisartsgeneeskunde Dirk Devroey (VUB) heeft op Twitter een filmpje gedeeld dat in 2 minuten toont hoe het coronavirus zich het afgelopen jaar verspreidde in ons land. 

11 reacties

 • wim Goossens

  2 maanden geleden
  Waarom op de politici blijven schieten als we eigenlijk voor de spiegel moeten gaan staan en dan de de schuldigen zien die zich niet of na
 • Dirk Jansen

  2 maanden geleden
  Noch mals het bewijs van een incompetente regering . Men kan mooi zien op de kaart als men de maatregelen niet gelost had begin juni dan waren we ervan af . Als men ziet hoe weinig besmettingen er toen waren praktisch nihil. Maar nee alles moest weer open voor de economie en iedereen moest op vakantie en de tweede verblijvers moesten en moeten . Wel beste regering men ziet wat de zogezegde redding van de economie ons terecht heeft gebracht.we staan niet even ver we staan nog verder .
 • herman roelandt

  2 maanden geleden
  Filmpjes en grafieken maken kunnen ze als de besten maken maar vaccineren dat is andere koek, maar ja daar zijn ze niet voor opgeleid
 • Jan Kerkhof

  2 maanden geleden
  Danny Deblauwe: dat zou geen filmpje zijn, maar gewoon één enkele foto...
 • elegheer robby

  2 maanden geleden
  met deze regering blijft het nog 25jaar duren gelukkig zijn ze nog amper 3jaar aan de macht
 1. Boeve wil rapport van kinderartsen meenemen in onderwijsoverleg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”
  60

  Boeve wil rapport van kinderart­sen meenemen in onderwijs­over­leg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”

  Lieven Boeve, topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, wil dat er in het onderwijsoverleg ook rekening gehouden wordt met het rapport van de kinderartsen die verenigd zijn in de Pediatric Taskforce. Dat zegt hij zaterdag in De Morgen en aan VRT NWS. "Het welzijn van jongeren komt uiteraard in ons overleg aan bod, maar de problematische situaties - en de omvang ervan - misschien te weinig", zegt Boeve.
 2. Steven van Gucht: “Plan voor versoepelingen haalbaar, maar zeker niet vanzelfsprekend. Percentage positieve testen in geen maanden zo hoog”
  30

  Steven van Gucht: “Plan voor versoepe­lin­gen haalbaar, maar zeker niet vanzelf­spre­kend. Percentage positieve testen was in geen maanden zo hoog”

  Het plan voor toekomstige versoepelingen dat het Overlegcomité deze week voorstelde is “haalbaar, maar zeker niet vanzelfsprekend”. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd op de briefing van het Crisiscentrum over de epidemiologische situatie in ons land. Hij gaf ook mee dat het percentage positieve coronatesten in geen maanden zo hoog was.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"