PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Fileleed troef: drukste woensdagavondspits van 2015

verkeerVerkeerscentrum Vlaanderen heeft vandaag de (voorlopig) moeilijkste woensdagavondspits van het jaar opgetekend. Rond 18 uur stond er in totaal 260 kilometer file op de Vlaamse snelwegen. De avondspits verliep opvallend moeizaam door het natte herfstweer en verschillende ongevallen. Volgens VRT-verkeersanker Hajo Beeckman is het de drukste woensdagavondspits én de op één na drukste avondspits van 2015 tot nu toe.

 1. Ongewoon straffe avondspits: "Weggebruikers op de proef gesteld op zucht van weekend"
  fileleed

  Ongewoon straffe avondspits: "Weggebrui­kers op de proef gesteld op zucht van weekend"

  Dat het uitzonderlijk druk is op de weg kunnen veel automobilisten jammer genoeg momenteel aan den lijve ondervinden. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum stond er op een gegeven moment zelfs ruim 200 kilometer file. Volgens woordvoerder Peter Bruyninckx is dit niet normaal. "Het is een straffe avondspits. De hinder begon al op de middag met tal van incidenten... én files die we niet meer kwijtgeraakt zijn", laat hij weten via Twitter.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid