-
Volledig scherm
- © BELGA - RV

Fietser die 5-jarig meisje kniestoot gaf, eist schadevergoeding van familie van kind

De fietser die vorig jaar op kerstdag in de Hoge Venen een kniestoot gaf aan een vijfjarig meisje, heeft donderdag een schadevergoeding gevraagd aan de familie van het kind. Dat vernam Belga donderdag via zijn advocaat, meester Culot.

66 reacties

 • Jo Nijs

  2 maanden geleden
  de omgekeerde wereld... dader voelt zich slachtoffer.. foei foei..
 • Walter Lippens

  2 maanden geleden
  Die mens heeft overschot van gelijk.
 • CAROLL SHELBY

  2 maanden geleden
  Respect is ver te zoeken bij die denken dat alles kan of mag, de fiets is geen prioritair vervoersmiddel ,respect is toch geen raar woord.
 • elke de vos

  2 maanden geleden
  Het klopt dat hij de video nooit op social media had mogen gooien maar nu eerlijk, moest ik die 'dader' zijn, zou ik me juist héél stil houden ipv alles op te rakelen als hij wil dat zijn daad een stille dood sterft. Nu port hij in een bijna gesloten wonde en herinneren we ons deze laffe actie weer.
 • ronny cuypers

  2 maanden geleden
  Dader eist vergoeding van slachtoffer. Je moet maar durven.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Nog steeds onduidelijkheid over motieven ‘metroduwer’: “Hij was zelf gechoqueerd toen hij de feiten vernam”
  Play
  Brussel

  Nog steeds onduide­lijk­heid over motieven ‘metroduwer’: “Hij was zelf gecho­queerd toen hij de feiten vernam”

  De 23-jarige Fransman Benjamin P. die vrijdagavond een vrouw op de sporen van de metro in Brussel heeft geduwd, is vanochtend voor de raadkamer verschenen. Zijn advocaat heeft niet om de vrijlating verzocht waardoor de kans zeer groot is dat hij aangehouden blijft. “We moeten wachten op de resultaten van het onderzoek”, aldus zijn advocaat Alexandre Kasongo Mukendi. De raadkamer bevestigde dan ook zijn aanhouding.