Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Florian Van Eenoo Photo News

FFP2-masker of coronatest niet verplicht wanneer kappers heropenen

Wanneer de kappers opnieuw aan de slag zullen kunnen gaan, zullen zij geen FFP2-masker moeten dragen en ook geen voorafgaande coronatest moeten laten afnemen. Dat heeft minister van Zelfstandigen David Clarinval (MR) duidelijk gemaakt.

24 reacties

 • Vera Bres

  1 maand geleden
  altijd maar halve maatregelen , nu geen versoepelingen ..denk maar aan Wilmés , zij versoepelde ook en de tweede golf kwam er onmiddellijk , duizenden besmettingen en honderden overlijdens ..ik hoop dat De Croo eens goed nadenkt en kijkt wat zijn liberale familie heeft aangericht !! scholen dicht ,kappers en schoonheids centra NIET openen.
 • Ferdinand Nuyts

  1 maand geleden
  Victor OOMS, er zijn er 11.000.000 die u gelijk geven.
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Dit probleem is voorlopig niet aan de orde. Niemand is zo gek om in volle strijd tegen de derde piek de kappers te laten opstarten. Beetje wereldvreemd van de sector om uitgerekent nu versoepelingen te vragen.
 • Victor OOMS

  1 maand geleden
  Weten deze knoeiers wel wat ze willen? De ene verplicht en de andere schaft het weer af. Wat is dit voor een beleid? Puur machtsmisbruik. Nog erger als een politiestaat. En dan zijn ze verwonderd dat dit uitdraait op een volksopstand of is dat de bedoeling zodat ze weer alle schuld van zich af kunnen schudden. Dit Vivaldi-samenraapsel is onbekwaam, wie durft de stekker eruit trekken? Wij, de bevolking is overgeleverd aan de fratsen van deze bende.
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  En wanneer openen ze? Juni, juli, augustus,...??
 1. Mogen rechters tweeten? “Ja, maar er is de plicht tot terughoudendheid”
  21

  Mogen rechters tweeten? “Ja, maar er is de plicht tot terughou­dend­heid”

  Oud-assisenvoorzitter Edwin Van Fraechem (80) heeft zich in het Radio 1-programma Nieuwe Feiten uitgelaten over de vraag of magistraten wel mogen twitteren. Aanleiding is onderzoeksrechter Annemie Serlippens, die belast is met het gerechtelijk onderzoek naar Kamerlid Dries van Langenhove die in de Vlaams Belang-fractie zetelt. Uit een aantal tweets dat ze likete zou blijken dat ze niet onpartijdig is. De verdediging van de voorman van het extreemrechtse Schild & Vrienden wil dat Serlippens gewraakt wordt.
 2. Is de Zuid-Afrikaanse variant gevaarlijker? En werken de vaccins er wel tegen? Virologen Steven Van Gucht en Piet Maes beantwoorden de belangrijkste vragen
  PREMIUM

  Is de Zuid-Afrikaanse variant gevaarlij­ker? En werken de vaccins er wel tegen? Virologen Steven Van Gucht en Piet Maes beantwoor­den de belangrijk­ste vragen

  In Oostende is de Zuid-Afrikaanse versie van het coronavirus goed aan het circuleren. Het is een variant waar we nog erg weinig over weten, maar waar we toch heel bang voor zijn. Hoe komt dat? Is deze mutant nóg besmettelijker dan de Britse? Klopt het dat ons immuunsysteem er minder goed tegen werkt? Virologen Steven Van Gucht en Piet Maes beantwoorden de belangrijkste vragen.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"