Esneux
Volledig scherm
Esneux © BELGA

Federale politie zet elke nacht 80 agenten in om plunderingen in provincie Luik tegen te gaan

De federale politie stelt elke nacht gemiddeld 80 politieagenten ter beschikking in de provincie Luik om plunderingen tegen te gaan. Dat laat ze woensdag weten in een communiqué. Tijdens de vorige nachten werden acht mensen aangehouden.

78 reacties

 • PETER PERMENTIER

  1 jaar geleden
  Diegene die deze daden verrichten hebben geen respect naar de slachtoffers toe, maar het toont hoe mensen zich gedragen.
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Terechte inzet van Politie, hoe laag moeten plunderaars gevallen zijn om van anderman's ellende te profiteren en het nog erger te maken dan het al is !
 • Jan Delafontaine

  1 jaar geleden
  Hoe laag kan je vallen? Sorry dat zijn geen mensen meer die daar nu gaan plunderen.
 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  Gaan plunderen bij mensen die zojuist in de ellende zitten daar kan geen straf zwaar genoeg voor zijn maar ja ze zijn meer bezig met illegalen onze dierbare politici. En wat die "schroothandelaars" betreft je ziet maar hoe dat EU gedoe in elkaar zit.
 • ISABEL FRANCOIS

  1 jaar geleden
  Ge moet al het laagste van het laagste zijn en totaal geen moraalbesef om zoiets te doen.Ze kunnen die plunderaars niet streng genoeg straffen.Walgelijke praktijken bij mensen die al bijna alles verloren hebben.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Minutenlang troostte koningin Mathilde twee zusjes in Verviers : “We weten niet wanneer we naar huis kunnen... Volgende maand?”
  PREMIUM

  Minuten­lang troostte koningin Mathilde twee zusjes in Verviers : “We weten niet wanneer we naar huis kunnen... Volgende maand?”

  Tijdens het herdenkingsmoment voor de slachtoffers van het noodweer vanmiddag nam koningin Mathilde uitgebreid de tijd om de zesjarige Ellie en haar zusje Amy (2) te troosten. Een gebaar dat de zwaar getroffen familie erg apprecieert. Vorige week donderdag moesten de meisjes met hun ouders halsoverkop vluchten voor het stijgende water. “De koningin was lief en vroeg de kinderen niets over de waterellende. Dat zorgde voor wat welgekomen afleiding”, zegt hun mama Charlotte Hodiaumont.