Esneux
Volledig scherm
Esneux © BELGA

Federale politie zet elke nacht 80 agenten in om plunderingen in provincie Luik tegen te gaan

De federale politie stelt elke nacht gemiddeld 80 politieagenten ter beschikking in de provincie Luik om plunderingen tegen te gaan. Dat laat ze woensdag weten in een communiqué. Tijdens de vorige nachten werden acht mensen aangehouden.

78 reacties

 • PETER PERMENTIER

  2 maanden geleden
  Diegene die deze daden verrichten hebben geen respect naar de slachtoffers toe, maar het toont hoe mensen zich gedragen.
 • DIRK VAN DESSEL

  2 maanden geleden
  Terechte inzet van Politie, hoe laag moeten plunderaars gevallen zijn om van anderman's ellende te profiteren en het nog erger te maken dan het al is !
 • Jan Delafontaine

  2 maanden geleden
  Hoe laag kan je vallen? Sorry dat zijn geen mensen meer die daar nu gaan plunderen.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Gaan plunderen bij mensen die zojuist in de ellende zitten daar kan geen straf zwaar genoeg voor zijn maar ja ze zijn meer bezig met illegalen onze dierbare politici. En wat die "schroothandelaars" betreft je ziet maar hoe dat EU gedoe in elkaar zit.
 • ISABEL FRANCOIS

  2 maanden geleden
  Ge moet al het laagste van het laagste zijn en totaal geen moraalbesef om zoiets te doen.Ze kunnen die plunderaars niet streng genoeg straffen.Walgelijke praktijken bij mensen die al bijna alles verloren hebben.
 1. Minutenlang troostte koningin Mathilde twee zusjes in Verviers : “We weten niet wanneer we naar huis kunnen... Volgende maand?”
  PREMIUM

  Minuten­lang troostte koningin Mathilde twee zusjes in Verviers : “We weten niet wanneer we naar huis kunnen... Volgende maand?”

  Tijdens het herdenkingsmoment voor de slachtoffers van het noodweer vanmiddag nam koningin Mathilde uitgebreid de tijd om de zesjarige Ellie en haar zusje Amy (2) te troosten. Een gebaar dat de zwaar getroffen familie erg apprecieert. Vorige week donderdag moesten de meisjes met hun ouders halsoverkop vluchten voor het stijgende water. “De koningin was lief en vroeg de kinderen niets over de waterellende. Dat zorgde voor wat welgekomen afleiding”, zegt hun mama Charlotte Hodiaumont.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).