Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Fedasil heeft begrip voor frustraties medewerkers van Klein Kasteeltje

Het gemeenschappelijk vakbondsfront heeft sinds maandagochtend 8 uur een stakingspiket opgetrokken voor de toegangspoort van aanmeldcentrum Klein Kasteeltje om de slecht werkomstandigheden aan te klagen. Fedasil heeft begrip voor de 24-urenstaking van haar medewerkers en erkent dat de limieten van haar werking worden opgezocht.

4 reacties

 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  Instroom beperken en probleem is opgelost. Stop met Belgie als OCMW van de wereld te zijn.
 • Renée Schietekat

  2 maanden geleden
  De vraag is, gaat men eindeloos asiel en gelukszoekers blijven opvangen? Is het geen tijd om er eens een stop op te zetten? Ons land heeft in dat opzicht zeker al meer dan genoeg gedaan. Het kan niet eindeloos blijven doorgaan.
 • Viviane Vogels

  2 maanden geleden
  Migranten en vluchtelingen opvangen is goed..maar al die vrijwilligers versta ik toch niet. Die mensen kunnen toch zelf koken en de huisvesting in orde houden. Die hebben ook handen hoor. Net zoals daklozen, geef ze groenten, vlees en aardappelen en laat ze zelf koken, opruimen en afwassen. Leer ze zelfstandigheid.
 • Marc Van Den Berghe

  2 maanden geleden
  Stop die waanzin, het heeft nog nooit nergens gelukt! Je maakt er enkel je eigen bevolking met kapot! Zie wat er aan het gebeuren is, hoe zal het ooit zo mooie België er over pakweg 50 jaar uitzien? Ik maak mij grote zorgen om mijn kleinkinderen, jammer hé?...
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.