Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Fedasil dient Francken van antwoord: niet 80 à 90 procent maar 38 procent van de asielzoekers zijn alleenstaande mannen

Het federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers Fedasil heeft vandaag cijfers gepubliceerd waarmee ze een uitspraak van de voormalige staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) corrigeren. Die beweerde dat 80 tot 90 procent van de asielzoekers alleenstaande mannen zijn. “Klopt dit? Neen.”

106 reacties

 • Eric Urkens

  2 jaar geleden
  Van de alleenstaanden is dus 90 procent mannelijk. Het komt er dus op neer dat 75 procent van het totaal wat hier neerstrijkt mannelijk is.
 • joannes Roderigas

  2 jaar geleden
  de rechterhand van ons Maggy tracht ons weer blaasjes wijs te maken, wanneer word ze eens eerlijk?
 • Tom Faes

  2 jaar geleden
  Wanneer gaat Francken nu eens stoppen met mensen angst aan te jagen . Hij gebruikt hiervoor meestal ongeoorloofde middelen en weet dat zelf heel goed maar is de schijnheiligheid zelf voor de media . Arme Theo!
 • William Van den Berghe

  2 jaar geleden
  Daar geloof ik nu niets van. Manipulatie van de cijfers en gesjoemel noem ik het. Je moet maar de beelden op tv bekijken van al wat aanspoelt in Griekenland en omgeving en je weet genoeg.
 • Don Tessers

  2 jaar geleden
  Oh ja? Weer een georkestreerd bericht vanuit de regerende leiding en marionetten van de bende van Brussel. Op alle foto's van de laatste tijd zijn jonge mannen te zien, met hier en daar een vrouw en kind.