Faroek Özgünes: “Sihame El Kaouakibi werkt niet mee”

In het kader van het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi (34) zijn er vanmorgen verschillende huiszoekingen uitgevoerd. De onderzoeksrechter heeft de boekhouding en computerbestanden in beslag laten nemen. Dat bevestigt het Antwerps parket. In VTM NIEUWS geeft gerechtsjournalist Faroek Özgünes meer informatie over de zaak: “Sihame El Kaouakibi werkt niet mee”.

 1. Lachaert opent debat politieke vernieuwing na Sihamegate: plafond op campagnegeld, gedaan met lijststem en opvolgers verdwijnen
  PREMIUM

  Lachaert opent debat politieke vernieu­wing na Sihamegate: plafond op campagne­geld, gedaan met lijststem en opvolgers verdwijnen

  “Hoe baanbrekend zijn de wetsvoorstellen waarmee Egbert Lachaert de politiek wil vernieuwen? Bij haar aantreden had de Vivaldi-regering de mond vol van politieke vernieuwing, maar in de praktijk is er nog maar weinig van in huis gekomen. Nu voegt Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert de daad bij het woord door wetsvoorstellen in te dienen: over de lijststem, de opvolgers... “Een eerste pakket”, zegt hij. Carl Devos wikt en weegt.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.