Faroek Özgünes: "Nederlandse extreemrechtse groepering wilde via media schuilplaats Marc Van Ranst te weten komen”

Het gebouw van DPG Media aan het Mediaplein in Antwerpen is een tijdlang ontruimd geweest na een dreigbericht. Het ging om een dubbele dreiging afkomstig van een Nederlandse extreemrechtse groepering, zo legt terreurexpert Faroek Özgünes uit in een extra journaal van VTM NIEUWS.

46 reacties

 • Danny Govaerts

  1 jaar geleden
  VTM heeft geluk om trouwe ervaren medewerkers achter de hand te hebben zo als Danny . Die zelfs in nood een nieuws bericht kan brengen vanaf een houten tafeltje. Dat ze hem maar bedanken voor zijn inzet.
 • Geert Landsman

  1 jaar geleden
  Faroek zou beter onze nationale inlichtingendienst worden want hij lost meer op dan die honderden politiekers en hun clubjes.
 • Patrick Devogelaere

  1 jaar geleden
  Respect voor de andere mening tonen is beschaafd, mensen beledigenen schofferen omdat ze uw mening niet delen is een zwaktebod. Fysiek en verbaal geweld zijn nooit de oplossing, respectvolle dialoog wel.
 • Ronny Toch

  1 jaar geleden
  Mag ik hopen dat de pers en ministers samen met politie en leger beseffen dat ze moeten bijsturen.
 • Steven Vanden Broeck

  1 jaar geleden
  Guido, de toon van links en MVR op kop is anders ook behoorlijk van die mate dat ze het alleenrecht lijken te hebben op de waarheid. Over bedreigingen uiten zou links beter zwijgen als we de geschiedenis bekijken, ook de recente. Of past Brussel afbreken niet in dat plaatsje volgens u?