Faroek kritisch na tegenrapport Vande Lanotte: “Een kans om met antwoorden te komen, maar die zijn er niet gekomen”

VTM NIEUWS-journalist Faroek Özgünes, die de hele zaak El Kaouakibi de afgelopen weken op de voet heeft opgevolgd, is niet onder de indruk van het tegenrapport dat advocaat Johan Vande Lanotte woensdag heeft gepubliceerd.

166 reacties

 • Johny Van Damme

  2 weken geleden
  Proficiat aan Farouk! Weinig reactie van andere regeringsleiders,zitten die misschien stilletjes te hopen dat alles rap voorbij is zodat andere potjes gesloten blijven?
 • Thomas Hamerlijnck

  3 weken geleden
  Dat De Wever de imagoverlaging die willens en wetens onder zijn stadsbesturen is gebeurd, ontkent en negeert, dàt is toch ook merkwaardig. Het lijkt op een jambonneke.
 • Ronny Gyles

  3 weken geleden
  Men schiet ook op Antwerpen, terwijl in Mechelen identiek hetzelfde voorgevallen is. Waarom wordt Somers en zijn stadsbestuur hier wel buiten gehouden? RaRa...
 • Gerda Bové

  3 weken geleden
  Knappe ontmaskering door Faroek Ozgünes. Dat Johan Van de Lanotte Sihame El Kaouakibi bijstaat is toch normaal... hij was het toch ook die Joke Schauvlieghe uitgebreid troostte toen die wist te vertellen dat het verlies van haar job, na het debiteren van leugens, gelijk stond met het verlies van een kind...
 • Herman Broeckx

  3 weken geleden
  Politiek probeert alles op te lossen door regelgeving. Alleen, die wordt enkel toegepast op Jan met de Pet. Grote sjoemelaars betalen liever dure advocaten om eerlijke bijdragen te voor komen. Eén oplossing: tabula rasa. Heel die Napoleontische wetgeving weg en beginnen met een proper blad. Vereenvoudiging kan niet als je blijft vasthangen aan oude voorrechten en malafide protocollen.
 1. Vande Lanotte kan 93.000 euro niet verklaren in dossier-El Kaouakibi, hekelt perslekken en “opzettelijke beschadiging”: “Ze moet aan de schandpaal”

  Vande Lanotte kan 93.000 euro niet verklaren in dos­sier-El Kaouakibi, hekelt perslekken en “opzette­lij­ke beschadi­ging”: “Ze moet aan de schandpaal”

  Johan Vande Lanotte, die in de zaak rond voormalig Open Vld-politica Sihame El Kaouakibi een tegenrapport heeft samengesteld, blijft haar verdedigen, en zegt dat een eerlijk proces door de vele lekken in de pers niet meer mogelijk is. “Eerst moet ze aan de schandpaal, dan pas kan ze reageren. Ze is publiekelijk terechtgesteld en onthoofd”, zo klonk het deze namiddag op een persbriefing. Volgens Vande Lanotte is 80 procent van het betwiste bedrag van 450.000 euro perfect te verklaren, maar voor een som van 93.000 euro is er meer onderzoek nodig.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije