Faroek: “De acteur is vrijgelaten omdat er nog te weinig juridisch belastende elementen zijn tegen hem”

De acteur die is opgepakt in een onderzoek naar kindermisbruik, is intussen verhoord in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verkrachting van minderjarigen. Dat bevestigt het parket van Antwerpen aan onze redactie. De man is niet aangehouden omdat er voorlopig geen juridisch bewijs is, zo legde gerechtsjournalist Faroek Özgünes uit in HLN LIVE.

70 reacties

 • Karla Desmet

  2 maanden geleden
  Hij zegt zelf dat hij kinderen heeft misbruikt; hij komt opdagen voor een rendez-vous met een kind van 10 JAAR!! En dan zeggen: 'onschuldig tot bewezen is'. Voor mij is het bewezen aangezien die vent dat zelf heeft gezegd. 'k Zou wel eens willen weten wié dit nog 'onschuldig tot bewezen' vindt als het over jouw kind gaat. Het is totaal iets anders als het 'van horen zeggen zeggen' is. Dan is het 'onschuldig tot'. Hier niet. Hier niet. De vuilaard mag van mijn part direct den bak in.
 • Ivan Hessels

  2 maanden geleden
  Ja dag Jan🤨. Kom die tegen, als ouder?!😠
 • Jan peeters

  2 maanden geleden
  Raar dat een meerderheid hier vindt dat een journalist mag beslissen over schuld en onschuld en alles in de media mag gooien voor er gerechtelijk zelfs een onderzoek is afgerond, bij mij wordt dan het enige motief sensatie en het echte doel bijkomstig. Het gaat over scoren wat Faroek ook beweert. Wat met de namen die ook circuleren op de social media en die er zeker niks mee te maken hebben? Zouden de mensen hieronder graag hun namen zien circuleren op social media?Dit geeft men aan het gerecht.
 • Marc Van der Vloedt

  2 maanden geleden
  @ Raoul Rouma, misschien is het beter te weten wanneer een acteur "werkt" en wanneer hij zich een rol aanmeet in de maatschappij om allerlei noden te laten voorzien (corona- en werkloosheidsvergoedingen) en bevrediging. Het is verwerpelijk als hij altijd blijft acteren voor en in de maatschappij ! Nu nog een beeldje uitvinden voor het uitreiken van de beste acteur en schijnvertoning buiten de diensturen.(ter vervanging van de echte Oscars, Ensie,... )
 • Raoul Rouma

  2 maanden geleden
  Twijfel zou hier voorrang moeten krijgen. Ze gaan wat te snel door de bocht, die jonge journalist kwam bij mij niet zo pienter over. Ik heb die (verdachte) niet voor de deur zien staan en voor zulke zaken moet men méér dan 100% zeker zijn. Van zulke beschuldigingen blijft steeds wat hangen, zelfs indien niet correct! Oppassen is hier de boodschap of wij objectieve volgers weten niet alles. Niet de eerste maal dat er soms vuil spel word gespeeld. Afwachten dus!