Faroek: “De acteur is vrijgelaten omdat er nog te weinig juridisch belastende elementen zijn tegen hem”

De acteur die is opgepakt in een onderzoek naar kindermisbruik, is intussen verhoord in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verkrachting van minderjarigen. Dat bevestigt het parket van Antwerpen aan onze redactie. De man is niet aangehouden omdat er voorlopig geen juridisch bewijs is, zo legde gerechtsjournalist Faroek Özgünes uit in HLN LIVE.

69 reacties

 • Karla Desmet

  1 jaar geleden
  Hij zegt zelf dat hij kinderen heeft misbruikt; hij komt opdagen voor een rendez-vous met een kind van 10 JAAR!! En dan zeggen: 'onschuldig tot bewezen is'. Voor mij is het bewezen aangezien die vent dat zelf heeft gezegd. 'k Zou wel eens willen weten wié dit nog 'onschuldig tot bewezen' vindt als het over jouw kind gaat. Het is totaal iets anders als het 'van horen zeggen zeggen' is. Dan is het 'onschuldig tot'. Hier niet. Hier niet. De vuilaard mag van mijn part direct den bak in.
 • Ivan Hessels

  1 jaar geleden
  Ja dag Jan🤨. Kom die tegen, als ouder?!😠
 • Jan peeters

  1 jaar geleden
  Raar dat een meerderheid hier vindt dat een journalist mag beslissen over schuld en onschuld en alles in de media mag gooien voor er gerechtelijk zelfs een onderzoek is afgerond, bij mij wordt dan het enige motief sensatie en het echte doel bijkomstig. Het gaat over scoren wat Faroek ook beweert. Wat met de namen die ook circuleren op de social media en die er zeker niks mee te maken hebben? Zouden de mensen hieronder graag hun namen zien circuleren op social media?Dit geeft men aan het gerecht.
 • Marc Van der Vloedt

  1 jaar geleden
  @ Raoul Rouma, misschien is het beter te weten wanneer een acteur "werkt" en wanneer hij zich een rol aanmeet in de maatschappij om allerlei noden te laten voorzien (corona- en werkloosheidsvergoedingen) en bevrediging. Het is verwerpelijk als hij altijd blijft acteren voor en in de maatschappij ! Nu nog een beeldje uitvinden voor het uitreiken van de beste acteur en schijnvertoning buiten de diensturen.(ter vervanging van de echte Oscars, Ensie,... )
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Twijfel zou hier voorrang moeten krijgen. Ze gaan wat te snel door de bocht, die jonge journalist kwam bij mij niet zo pienter over. Ik heb die (verdachte) niet voor de deur zien staan en voor zulke zaken moet men méér dan 100% zeker zijn. Van zulke beschuldigingen blijft steeds wat hangen, zelfs indien niet correct! Oppassen is hier de boodschap of wij objectieve volgers weten niet alles. Niet de eerste maal dat er soms vuil spel word gespeeld. Afwachten dus!
 1. Viroloog Steven Van Gucht over de zin en onzin van de ‘herfstprik’: “Wie de eerdere vaccins kreeg is nog altijd tot 90% beschermd tegen zware ziekenhuisopnames”
  PREMIUM

  Viroloog Steven Van Gucht over de zin en onzin van de ‘herfstprik’: “Wie de eerdere vaccins kreeg is nog altijd tot 90% beschermd tegen zware ziekenhuis­op­na­mes”

  “De herfstprik: je beste bescherming tegen Covid-19.” Met die slogan probeert de overheid ons momenteel weer met zachte hand richting vaccinatiecentrum te sturen. Maar zeker bij de jongere generaties - die de vorige prikjes al kregen - duikt opvallend veel tegenzin op: “Al zou ik toch ook deze herfstprik aanraden, al was het maar om nadien bij een besmetting niet een week ziek thuis te moeten zitten”, zegt viroloog Steven Van Gucht (46), die de komende weken een stevige verhoging coronabesmettingen en -gehospitaliseerden verwacht. “Maar op intensieve zorg lijkt het ergste voorbij.”
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 1. Topman Belgisch leger voorstander om militaire dienstplicht opnieuw in te voeren: “Dat zou logisch zijn”
  Play
  650

  Topman Belgisch leger voorstan­der om militaire dienst­plicht opnieuw in te voeren: “Dat zou logisch zijn”

  Admiraal Michel Hofman, de stafchef van het Belgische leger, is er voorstander van om de militaire dienstplicht opnieuw in te voeren. “Dat zou logisch zijn”, zegt de legerbaas in een interview met RTBF. Vanwege de huidige situatie waarbij Europa door Rusland wordt bedreigd, kan volgens hem de noodzaak ontstaan om het grondgebied van de NAVO of van Europa te moeten verdedigen. Volgens minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) is militaire dienstplicht vandaag niet aan de orde en ligt het ook niet op tafel. “We moeten volop inzetten op de-escalatie”, zegt ze.
 2. Topondernemer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

  Toponderne­mer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

  Een aantal jaar geleden kondigde Antwerps topondernemer Fernand Huts aan dat hij zou investeren in onderzoek naar en de bouw van speciale fabrieken die plastic kunnen omvormen naar de oorspronkelijke grondstoffen. Vollédige recyclage dus. In een interview met ‘VTM Nieuws’ claimt hij vandaag dat de proefinstallatie van zijn dochterbedrijf, de Antwerpse afvalverwerker Indaver, er dankzij onderzoek nu ook echt in geslaagd is die volledige recyclage uit te voeren.