Théo Hayez.
Volledig scherm
Théo Hayez. © RV

Familie van Théo Hayez lanceert nieuwe website: “We smeken getuigen om naar voren te komen”

Volgende zondag zal het precies één jaar geleden zijn dat Théo Hayez in het Australische Byron Bay verdween. In een verklaring toont de familie zich dankbaar voor alle steun die ze gekregen heeft. Er wordt ook een nieuwe website gelanceerd waarop iedereen informatie kan verstrekken die tot antwoorden kan leiden. "We smeken getuigen om naar voren te komen. We blijven iedereen die informatie achterhoudt vragen om open kaart te spelen", luidt het.

3 reacties

 • veronique keerstock

  8 maanden geleden
  Veel sterkte.
 • Jaak Casteleyn

  8 maanden geleden
  Dat moet zwaar zijn te moeten leven met al die vragen omtrent de verdwijning van die jongen. Hoop dat het positief mag verlopen want hoop doet altijd leven. Veel sterkte!
 • hugo van de velde

  8 maanden geleden
  Ik kan me niet voorstellen dat iemand die jongen kwaadwillig wat aangedaan heeft. Denk eerder aan een ongeluk, genre gaan zwemmen of zo. In elk geval een trieste zaak voor de ouders en hemzelf. Veel sterkte en goede hoop gewenst .
 1. "Komende weken maximaal 54.300 eerste vaccinaties met Pfizer-vaccin”

  "Komende weken maximaal 54.300 eerste vaccina­ties met Pfi­zer-vac­cin”

  De komende weken zullen in België wekelijks maximaal 54.300 Pfizer-vaccins voor een eerste vaccinatie kunnen toegediend worden. Dat blijkt uit cijfers die de taskforce vaccinatie vandaag vrijgegeven heeft. De cijfers zijn gebaseerd op de geplande leveringen door Pfizer en de keuze om een tweede vaccinatie tijdig te kunnen toedienen. Er wordt ook een beperkte strategische stock aangelegd uit voorzorg, als leveringen bijvoorbeeld niet zouden doorgaan of er iets misloopt met een transport.
 2. OVERZICHT. Aantal nieuwe opnames in ziekenhuizen neemt voor tweede dag op rij toe, reproductiegetal opnieuw gestegen tot 1,06

  OVERZICHT. Aantal nieuwe opnames in ziekenhui­zen neemt voor tweede dag op rij toe, reproduc­tie­ge­tal opnieuw gestegen tot 1,06

  Voor de tweede dag op rij neemt het aantal nieuwe opnames van coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen verder toe. Tussen 16 en 22 januari werden gemiddeld 127,4 nieuwe patiënten opgenomen. In vergelijking met de week daarvoor is dat een toename met 5 procent. In de ziekenhuizen liggen nu 1.923 mensen, wat wel nog een daling is, met 1 procent. Op intensive care liggen 338 mensen. Dat blijkt zaterdag uit de recentste cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel