Advocaat Abderrahim Lahlali en slachtoffer F.K. Zij wil niet herkenbaar poseren. "Mijn initialen mag je er wel bijzetten. Omdat iedereen die mij destijds heeft weggezet als een slet, moet weten welke vreselijke dingen ik heb moeten meemaken."
Volledig scherm
PREMIUM
Advocaat Abderrahim Lahlali en slachtoffer F.K. Zij wil niet herkenbaar poseren. "Mijn initialen mag je er wel bijzetten. Omdat iedereen die mij destijds heeft weggezet als een slet, moet weten welke vreselijke dingen ik heb moeten meemaken." © Photo News

F.K. (20) morgen oog in oog met Chiroleider die haar jarenlang terroriseerde: “Ik stond voor de keuze: seks hebben of hij zou mijn leven helemaal kapotmaken”

“Hij eiste naaktfoto’s van mij of hij zou alles aan mijn lief vertellen. Ik zág mijn lief enorm graag, wilde hem niet kwijt. Uiteindelijk ben ik gezwicht en heb ik hem enkele foto’s van mijn boezem gestuurd via Snapchat.” Morgen kijkt F.K. (20) de jongeman in de ogen die ooit haar goede vriend was, maar haar jarenlang heeft misbruikt. Wat begon met een stomdronken vrijpartij tijdens een doop op een Chiroweekend, eindigde in jarenlange psychologische en emotionele dwang, chantage met naaktfoto’s en een dubbele verkrachting. Twee jaar na de feiten is F.K. klaar om haar verhaal te vertellen.

25 reacties

 • Marleen Dewell

  1 jaar geleden
  Kan moeilijk geloven dat nationale afdeling er nooit iets van gehoord had voordien.Serieuze kuis mag er gebeuren en in die chirogroep ook.Bende hypocrieten. Veel sterkte gewenst aan F.En je bent nu al zo ver gekomen nu volhouden meisje.
 • Willem Wellens

  1 jaar geleden
  Wat vreselijk! Echt moedig van je om het toch te kunnen delen met je ouders. Fijn dat er mensen zijn die jou steunen. Wat kunnen mensen zich ook vreselijk gedragen... Ik begrijp echt niet wrm je vrienden je zo hebben laten vallen... Je bent een sterke madam!! Jij bent hier niet schuldig aan!! Die man mogen ze lang wegsteken. Die verdient de zwaarste straf. Veel sterkte voor tijdens het proces.
 • Danny Buyse

  1 jaar geleden
  Ik wens haar veel sterkte en hopelijk is ze niet teveel beschadigd.
 • pascal michel

  1 jaar geleden
  En de Chiro op zijn minst even hard straffen, ronduit schandalig dat ze hier zelf niets aan gedaan hebben. Deze dame toont enorm veel sterkte en ik hoop dat ze het definitief achter haar kan laten.
 • Ronny Van Loock

  1 jaar geleden
  Wegsteken die gast voor de rest van zijn dagen ... en die Chiro een keer goed aan de tand voelen ... al die pipo’s die wisten wat er gebeurde zijn ook wel aanspreekbaar voor schuldig verzuim, niet?