Het personeel werd geëvacueerd.
Volledig scherm
Het personeel werd geëvacueerd. © PLA

Explosie bij Indaver in Antwerpse haven: één dode, vier gewonden

Bij afvalverwerkingsbedrijf Indaver, langs de A12 in Stabroek (Antwerpen), is deze namiddag een explosie gebeurd. Daarbij kwam één medewerker om het leven en vielen nog vier gewonden. 

16 reacties

 • Marc De Laet

  2 jaar geleden
  Is het daar nog wel veilig?
 • Emel-Mehmet Aslan-Yildiz

  2 jaar geleden
  Een heel tof bedrijf met prioriteid voor veiligheid! K'heb daar nog gewerkt. Veel sterkte aan familie, vrienden en collega's!
 • Andy De Schieter

  2 jaar geleden
  Weer kenners hieronder. Er kan altijd een menselijke fout gebeuren. Ook installaties kunnen falen, dit is onvermijdelijk, het is enkel mogelijk om preventieve werken uit te voeren om faling zo min mogelijk te houden.
 • Jurgen hubar

  2 jaar geleden
  Wa heeft da nu bij vrachtwagens te maken? Wel erg voor de familie en vrienden. Sterkte
 • Ferdinand Engelbeen

  2 jaar geleden
  Luc Caels, Indaver is een zeer veilig bedrijf, maar het is niet altijd even duidelijk wat ze van anderen als afval te verwerken krijgen, wat soms tot zeer gevaarlijke chemische reacties kan leiden. Dat was zo enkele jaren geleden en waarschijnlijk ook weer nu. Beter zo'n bedrijf dan dat sommige firma's hun afval via de riolering dumpen... Heel erg voor de familie van de overleden werknemer, mijn deelneming.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven