Britney Spears bij het verlaten van het bureau van de sheriff
Volledig scherm
PREMIUM
Britney Spears bij het verlaten van het bureau van de sheriff © Photo News

Expert naar aanleiding van de zaak Britney Spears: “Ook bij ons loopt het vaak mis met bewindvoering”

Als volwassene onder bewindvoering van je ouders geplaatst worden zoals Britney Spears: dat kan zich ook bij ons voordoen, zegt oud-vrederechter Jan Nolf. “Maar in ons land zal een bewindvoerder nooit iets te zeggen krijgen over iets intiems als een spiraaltje.” Deze expert krijgt echter bijna dagelijks klachten binnen over zaken waar het misloopt met bewindvoering. Hij legt ook uit hoe jezelf je best kan beschermen.

  1. Hoe Britney Spears jarenlang gedomineerd en bedreigd werd: “Je kan mijn situatie het best vergelijken met sekshandel”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hoe Britney Spears jarenlang gedomi­neerd en bedreigd werd: “Je kan mijn situatie het best vergelij­ken met sekshandel”

    Het enige wat ze moest doen was ‘flink en mooi’ zijn en luisteren naar wat er haar gezegd werd. Maar Britney Spears (39) beet tijdens een pakkende getuigenis in de rechtbank woensdag voor het eerst publiekelijk van zich af. De popster leefde de afgelopen jaren onder druk van haar vader, dokters en management en werd in het gareel gehouden met dreigementen over haar kinderen of zwaardere medicatie. Een reconstructie van háár versie van de feiten. “Ik huilde een uur lang aan de telefoon. Mijn vader genoot van elke minuut.”