Foto's die Gerlant Van Berlaer doorgestuurd kreeg, tonen na 2,5 jaar gevangenschap een zwaar vermagerde Djalali. Intussen zijn we nog eens anderhalf jaar later.
Volledig scherm
Foto's die Gerlant Van Berlaer doorgestuurd kreeg, tonen na 2,5 jaar gevangenschap een zwaar vermagerde Djalali. Intussen zijn we nog eens anderhalf jaar later. © BELGAONTHESPOT

Executie van VUB-gastdocent Djalali dreigt na isolatie en verontrustend telefoontje

Ahmadreza Djalali, de Iraanse wetenschapper en gastdocent aan de Vrije Universiteit Brussel, is in isolatie geplaatst en dreigt mogelijk geëxecuteerd te worden. Spoedarts Gerlant Van Berlaer trekt aan de alarmbel en vraagt dat België en Europa optreden.

1 reactie

 • Marc Spandel

  2 maanden geleden
  Voor het voorkomen van een moord staan miljoenen personen tegenover één moordenaar, en tóch mag de moordenaar ongestoord zijn geplande moord op een onschuldige uitvoeren... gewoon uit hoogmoed. Waar is de gerechtigheid gebleven en waarom wint bij 'woord tegen woord' steeds de zélfde (de kant van de overheid) zelf als het een zware criminele daad betreft?
 1. De spilfiguren in de zaak-Nethys: een verhaal van vriendendienstjes en valse vergaderingen
  PREMIUM
  1

  De spilfigu­ren in de zaak-Ne­thys: een verhaal van vrienden­dienst­jes en valse vergaderin­gen

  Mithra-CEO François Fornieri verschijnt vandaag voor de raadkamer. Nethys-topman Stéphane Moreau ontkent alles vanuit de cel. Vier mensen opgepakt, twee zijn voorwaardelijk vrij. Dat is het resultaat na een drukke werkweek voor de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie. Zij voeren al jarenlang onderzoek naar de intercommunale Publifin en dochtermaatschappij Nethys. Een verhaal van vriendendienstjes en valse vergaderingen.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama