.
Volledig scherm
PREMIUM
. © VTM NIEUWS

EXCLUSIEVE VIDEODOCU. Verborgen camerabeelden van onze reporter tonen hoe pakjesbezorgers uitgebuit worden: “Zelfs zonder rijbewijs aan de slag”

Onze onderzoeksjournalist Joppe Nuyts ging enkele weken undercover aan de slag bij koeriersbedrijf PostNL. Daar kon hij met eigen ogen zien hoe het eraan toeging. Als gevolg van het onderzoek van HLN en VTM Nieuws vielen sociale inspecteurs vandaag binnen bij PostNL-depots in ons land, waar onder meer inbreuken voor zwartwerk werden vastgesteld. Bekijk hier onze exclusieve videodocumentaire.

 1. Nawal Farih (CD&V) wil huisartsen inschakelen tegen wachtrijen bij hiv-centra

  Nawal Farih (CD&V) wil huisartsen inschake­len tegen wachtrijen bij hiv-cen­tra

  Omdat hiv-geneesmiddelen die ook preventief kunnen worden gebruikt momenteel enkel terugbetaald worden na een eerste consultatie bij een gespecialiseerde arts die verbonden is aan een hiv-referentiecentrum, staan die hiv-centra onder hoge druk. CD&V-Kamerlid Nawal Farih wil daar iets aan doen door huisartsen in te schakelen. "Een eerste consultatie moet door een huisarts kunnen uitgevoerd worden, zo kan de werkdruk verminderen bij de hiv-centra", zegt ze vandaag in een persbericht.
 2. Wout (21) stuurt regelmatig dickpics, ook naar onbekenden: “Dit heb ik in de aanbieding. Als je wil, sta ik tot jouw beschikking”
  PREMIUM
  5

  Wout (21) stuurt regelmatig dickpics, ook naar onbekenden: “Dit heb ik in de aanbieding. Als je wil, sta ik tot jouw beschik­king”

  “Natuurlijk is het risicovol wanneer ik een foto van mijn penis naar iemand stuur. Maar dat weegt niet op tegen de kick die ik ervan krijg.” Dat zegt Wout (21), een schuilnaam. Van tijd tot tijd stuurt hij een foto van zijn geslachtsdeel via sociale media. Vooral naar mannelijke vrienden, zegt hij, maar soms ook naar mensen die hij niet kent. “De laatste stuurde ik vorige week, mét succes.”