Dave De Kock, de 4-jarige Dean, en vriendin Romy W.
Volledig scherm
PREMIUM
Dave De Kock, de 4-jarige Dean, en vriendin Romy W. © Photo News/RV

EXCLUSIEF. Dave De Kock schrijft vanuit cel brief aan moeder: "Romy kan hier helemaal niets aan doen”

Voor het eerst sinds de feiten heeft Dave De Kock (35) contact opgenomen met zijn familie. De hoofdverdachte in de zaak van de ontvoering van en de moord op de 4-jarige Dean Verberckmoes schreef hen een brief, die de redactie exclusief kon lezen. Opvallend: in zijn handgeschreven tekst lijkt hij zijn vriendin Romy W. uit de wind te zetten. “Zij kan hier helemaal niets aan doen”, schrijft hij onder meer. De 25-jarige vrouw, die sinds de uitbraak van de feiten in de gevangenis zit, kan deze week onder voorwaarden vrijkomen.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.