Ilse Uyttersprot
Volledig scherm
PREMIUM
Ilse Uyttersprot © BELGA

Exact een jaar geleden werd oud-burgemeester Ilse Uyttersprot omgebracht: “Haar mama en zonen weten nog altijd niet waarom Ilse dood moest”

Exact een jaar geleden werd Ilse Uyttersprot (53) met een hamer gedood door haar vriend. Jurgen D. (50) stapte daarna zelf naar de politie om zich aan te geven. En al loopt het onderzoek nu stilaan op z’n einde, de familie van Ilse begrijpt nog steeds niet waarom D. toesloeg. Al hebben ze wel een vermoeden. Een reconstructie van de zaak tot nu toe.

10 reacties

 • Linda Van Aughem

  2 maanden geleden
  Een straffe madam is al 1 jaar heen en voor altijd maar meneer loopt binnen een aantal jaar terug vrij rond .Veel sterkte aan de familie.
 • Filemon Van Herreweghe

  2 maanden geleden
  een grote dame die ons veel te vroeg is ontgaan wij zullen je missen zowel in Moorsel dan in Aalst het is nog steeds erg als we denken hoe je van ons heen bent gegaan sterkte aan de familie
 • Gaston Miar

  2 maanden geleden
  Mooie vrouw, die intens leefde. Jammer dat het zo eindigde. 😒
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Jaloezie - overspel is meestal de drijfsfeer dat lijd tot moord. Ook de levensstijl van sommige mag je niet vergeten, maar iemand zijn leven ontnemen is levenslang zonder enig bezoek recht of communicatie met de buiten wereld, dat wilt zeggen geen tv of radio - gsm of internet. Denkt na voor je handelt is een oud gezegde.
 • Gerd Peeters

  2 maanden geleden
  Als je je vriendin doodslaat met een hamer, dan kan je dat moeilijk normaal noemen.