“Plots stond hij naast mijn bed”, getuigde een ex-vriendin van Hardy.
Volledig scherm
“Plots stond hij naast mijn bed”, getuigde een ex-vriendin van Hardy. © Photonews

Ex-vriendin van Hardy getuigt: "Plots stond hij naast mijn bed"

Op het assisenproces van Renaud Hardy (55) in Tongeren wordt vandaag het getuigenverhoor verdergezet. Een ex-celgenoot en twee ex-vriendinnen kwamen deze voormiddag aan het woord. Assisenvoorzitter Dirk Thys liet vanmiddag medisch personeel naar de rechtbank komen, omdat de beschuldigde zich naar eigen zeggen "heel slecht" voelde.

19 reacties

 • krista notelaars

  4 jaar geleden
  Dit is een gevaarlijk man die men niet kan laten lopen ge kunt uw rug niet naar hem draaien dit is gevaarlijk, mensen die hij vermoord heeft op beestachtige wijze moeten ontzettend veel angst en pijn gehad hebben voor ze gedood werden iemand die zoiets doet kan alleen maar verwachten dat hij nooit meer vrij kan rondlopen hij is een groot gevaar voor de maatschappij, de familie die hun dierbare verloren hebben op zulke wijze voor hen is het ook niet gemakkelijk.
 • ANN LIMBOS

  4 jaar geleden
  Die pipo heeft nog veel noten op zijne zang ook. Hij voelde zich niet goed ! En dan . Hij moest elken dag afzien gelijk de beesten.
 • Charles Petitjean

  4 jaar geleden
  Waarom steekt men nog zoveel tijd en geld in dit monster. In een diepe donkere vergeetput ermee en een zwaar deksel erop. Punt.
 • Jos Vervoort

  4 jaar geleden
  Een narcist ik dacht het wel. Iemand die denkt dat hij "de man" is.
 • guy vermeulen

  4 jaar geleden
  zo hun tijd verspelen !!