Archiefbeeld, Dominique Leroy.
Volledig scherm
Archiefbeeld, Dominique Leroy. © REUTERS

Ex-topvrouw Proximus Dominique Leroy wordt verantwoordelijke bij Deutsche Telekom

Dominique Leroy, die een jaar geleden in tumultueuze omstandigheden stopte als CEO van telecombedrijf Proximus, gaat aan de slag bij Deutsche Telekom. Ze wordt er vanaf 1 november verantwoordelijk voor de divisie Europa, zo maakte het Duitse telecombedrijf vandaag bekend.

31 reacties

 • jan boden

  2 jaar geleden
  Ze werd bij Proximus weggepest door de vakbonden en de stok om te slaan vond men in haar aandelenverkoop. Denk dat ze uiteindelijk beter af is bij Deutsche Telekom dan bij KPN. Succes Dominique.
 • Geert Van Meenen

  2 jaar geleden
  Topvrouw. Proficiat ! Ze is al genoeg door het slijk gehaald hier.
 • Luc Peeters

  2 jaar geleden
  Zo een mensen komen altijd op hun pootjes terecht ,wat er ook gebeurt krijgen ze een dik betaalde job.
 • Carina Van Herp

  2 jaar geleden
  Heel blij voor Dominique. Ik had haar als klant vroeger bij Unilever. Slimme en doortastende vrouw. Ik gun het haar van harte.
 • Lore Kluwer

  2 jaar geleden
  Oei, slechts "verantwoordelijke"? Bij KPN zou ze CEO worden, de grote baas dus. Bij Proximus was ze ook tenslotte ook de grote baas. Na heel die historie met vermeende kennis moet ze nu blijkbaar genoegen moeten nemen met een lagere positie dan CEO? Van job veranderen en in rang verlagen: het is eens wat anders. Of is het haar gewoon om het gel... euh... de "nieuwe uitdaging" te doen?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Personeel van Luminus-elektriciteitscentrale in Seraing staakt al 22 dagen

  Personeel van Luminus-elektrici­teits­cen­tra­le in Seraing staakt al 22 dagen

  Al 22 dagen staakt het personeel dat de controlekamer van de Luminus-centrale in het Luikse Seraing bemant. Het gemeenschappelijk vakbondsfront vraagt een herwaardering van het beroep van assistent-dispatcher. Bovendien stelt het de vele overuren en de beperkte bezetting aan de kaak. Vanochtend demonstreerde het personeel nog maar eens voor de ingang van de centrale. “Het kaderpersoneel heeft de controle over de centrale overgenomen om de elektriciteitsproductie te garanderen”, zegt Luminus in een reactie.