Archiefbeeld, Dominique Leroy.
Volledig scherm
Archiefbeeld, Dominique Leroy. © REUTERS

Ex-topvrouw Proximus Dominique Leroy wordt verantwoordelijke bij Deutsche Telekom

Dominique Leroy, die een jaar geleden in tumultueuze omstandigheden stopte als CEO van telecombedrijf Proximus, gaat aan de slag bij Deutsche Telekom. Ze wordt er vanaf 1 november verantwoordelijk voor de divisie Europa, zo maakte het Duitse telecombedrijf vandaag bekend.

31 reacties

 • jan boden

  1 jaar geleden
  Ze werd bij Proximus weggepest door de vakbonden en de stok om te slaan vond men in haar aandelenverkoop. Denk dat ze uiteindelijk beter af is bij Deutsche Telekom dan bij KPN. Succes Dominique.
 • Geert Van Meenen

  1 jaar geleden
  Topvrouw. Proficiat ! Ze is al genoeg door het slijk gehaald hier.
 • Luc Peeters

  1 jaar geleden
  Zo een mensen komen altijd op hun pootjes terecht ,wat er ook gebeurt krijgen ze een dik betaalde job.
 • Carina Van Herp

  1 jaar geleden
  Heel blij voor Dominique. Ik had haar als klant vroeger bij Unilever. Slimme en doortastende vrouw. Ik gun het haar van harte.
 • Lore Kluwer

  1 jaar geleden
  Oei, slechts "verantwoordelijke"? Bij KPN zou ze CEO worden, de grote baas dus. Bij Proximus was ze ook tenslotte ook de grote baas. Na heel die historie met vermeende kennis moet ze nu blijkbaar genoegen moeten nemen met een lagere positie dan CEO? Van job veranderen en in rang verlagen: het is eens wat anders. Of is het haar gewoon om het gel... euh... de "nieuwe uitdaging" te doen?
 1. Actiegroep verzamelt in anderhalve dag 587 slachtoffers van PFOS-vervuiling voor dagvaarding 3M: “Geleden schade moet vergoed worden”
  Zwijndrecht/Linkeroever

  Actiegroep verzamelt in anderhalve dag 587 slachtof­fers van PFOS-vervuiling voor dagvaar­ding 3M: “Geleden schade moet vergoed worden”

  De actiegroep Grondrecht heeft op anderhalve dag tijd 587 slachtoffers van de PFOS-vervuiling rond de 3M-fabriek verzameld om zich aan te sluiten bij een dagvaarding tegen het chemiebedrijf. “We doen dit uit voorzorg”, zegt woordvoerder en jurist Jonas Vernimmen. “Aangezien 3M in 2002 is gestopt met de productie van PFOS dreigt de verjaringstermijn.”
 2. Beweging.net vraagt bijsturing "gênant" klimaatbeleid

  Beweging.net vraagt bijsturing "gênant" klimaatbe­leid

  Beweging.net vraagt meer samenwerking tussen de verschillende beleidsniveaus, voor het klimaatbeleid in het bijzonder. De regio's en de federale overheid krijgen voor het klimaat hun samenwerkingsplicht niet waargemaakt, zegt algemeen voorzitter Peter Wouters vrijdag in zijn nieuwjaarsboodschap. Hij pleit hier voor een "federale aanpak". Hoe het momenteel verloopt, bestempelt hij als een "genante situatie" die niet houdbaar is. Het coronabeleid van de overheden krijgt wel een pluim.