Sammy Mahdi
Volledig scherm
Sammy Mahdi © BELGA

Ex-ministers scharen zich achter kandidaat-voorzitter Mahdi (CD&V)

Ex-CD&V-boegbeelden Wivina Demeester en Inge Vervotte geven de kandidatuur van Sammy Mahdi een duwtje in de rug. Dat schrijft De Standaard vandaag.

29 reacties

 • ETIENNE BOECKX

  1 jaar geleden
  Kiezen voor Mahdi kan een positieve invloed/wijziging van de CD&V teweeg brengen. Kiezen voor die industrieel zal een verdere daling teweeg brengen.
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Als het Mahdi zal zijn is de CD&V verplicht hun naam te veranderen Democratisch zal hij wel zijn, Vlaams is al minder zeker en christelijk waarschijnlijk helemaal niet. CD&V is bijna gelijk het leger ze zoeken overal leden.
 • Peter Janssen

  1 jaar geleden
  Cd&v heeft behoefte aan een naamsverandering: christelijke, democratische &vlaams hoort mt&v genoemd te worden: moslim, totalitaire verraderspartij. Niks vlaams of christelijk nog aan die flutpartij met windhanen en kippen zonder kop.
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  waarom besliste het ACW voor enkele jaren onder de naam Beweging door het leven te gaan? Antwoord : om Moslims aan te trekken die anders stee weg zich aansloten bij de Socialistische vakbond. En was het Vrij Onderwijs niet de eerste om Islamitische godsdienst lessen te voorzien.Dus Mahdi ligt in de lijn van dit alles
 • Robert Opdebeeck

  1 jaar geleden
  Grote verliezers hebben niemand nodig hoe sneller verdwenen hoe beter en zeker geen leiding door vreemdelingen
 1. Crevits maakt ‘subtiel’ duidelijk dat ook verliezende CD&V-kandidaten moeten blijven lachen

  Crevits maakt ‘subtiel’ duidelijk dat ook verliezen­de CD&V-kandidaten moeten blijven lachen

  Joachim Coens en Sammy Mahdi dus... Zij moeten onder elkaar uitmaken wie nu de nieuwe CD&V-voorzitter zal worden. Twee winnaars op het podium, dat betekent dat er op hetzelfde moment vijf verliezers stonden te balen. Hilde Crevits maakte met een niet mis te verstaan gebaar duidelijk dat ook zij vrolijk moesten blijven kijken. Jong Vld repliceerde met een gifje van de Joker, een vergelijking die in dit geval niet kon uitblijven.
 1. Boeve wil rapport van kinderartsen meenemen in onderwijsoverleg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”
  62

  Boeve wil rapport van kinderart­sen meenemen in onderwijs­over­leg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”

  Lieven Boeve, topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, wil dat er in het onderwijsoverleg ook rekening gehouden wordt met het rapport van de kinderartsen die verenigd zijn in de Pediatric Taskforce. Dat zegt hij zaterdag in De Morgen en aan VRT NWS. "Het welzijn van jongeren komt uiteraard in ons overleg aan bod, maar de problematische situaties - en de omvang ervan - misschien te weinig", zegt Boeve.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil