Jacqueline Galant nam op 15 april vorig jaar ontslag uit de regering-Michel.
Volledig scherm
Jacqueline Galant nam op 15 april vorig jaar ontslag uit de regering-Michel. © Photo News

Ex-minister Jacqueline Galant (42) wordt mama

Voormalig minister van Mobiliteit en burgemeester van het Henegouwse Jurbise, Jacqueline Galant (MR), heeft deze middag via de sociale media aangekondigd dat ze zwanger is.

  1. Huisarts slaakt noodkreet: “Wij zijn ook mensen, en volledig uitgeblust”

    Huisarts slaakt noodkreet: “Wij zijn ook mensen, en volledig uitgeblust”

    Catherine Politis voelt zich “doodmoe” en “coronaziek”. De huisarts uit Heusden-Zolder trekt in de Artsenkrant aan de alarmbel. Ze wijst met een beschuldigende vinger naar de overheid die te veel taken naar de huisarts blijft doorschuiven. “We zijn oktober en er is gewoon niéts veranderd. Op zeven maanden tijd staat er niets op punt”, schrijft ze. Ze klaagt ook dat ze momenteel de tijd en energie niet heeft om de vele patiënten met psychische problemen in haar praktijk te helpen.
  2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”