Jacqueline Galant nam op 15 april vorig jaar ontslag uit de regering-Michel.
Volledig scherm
Jacqueline Galant nam op 15 april vorig jaar ontslag uit de regering-Michel. © Photo News

Ex-minister Jacqueline Galant (42) wordt mama

Voormalig minister van Mobiliteit en burgemeester van het Henegouwse Jurbise, Jacqueline Galant (MR), heeft deze middag via de sociale media aangekondigd dat ze zwanger is.

 1. Aantal echtscheidingen met 7,5 procent gestegen in derde kwartaal, corona niet bevorderlijk

  Aantal echtschei­din­gen met 7,5 procent gestegen in derde kwartaal, corona niet bevorder­lijk

  Het aantal echtscheidingen is in het derde kwartaal van dit jaar met 7,5 procent toegenomen ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de notarissen. De stijging valt enerzijds te verklaren door een inhaalbeweging, omdat koppels tijdens de lockdown in maart en april niet tot bij de notaris raakten, maar anderzijds zorgen de coronamaatregelen ook voor meer spanningen bij koppels waar de relatie niet zo goed meer zit.
 2. Over seks op het kabinet en een dorpsidiote zijn: ex-minister Galant doet schokkende onthullingen
  Play

  Over seks op het kabinet en een dorpsidio­te zijn: ex-minister Galant doet schokkende onthullin­gen

  Ze kwam na de aanslagen van 22 maart in woelig water terecht, zou onder meer waarschuwingen over het gebrekkige toezicht op Belgische luchthavens in de wind hebben geslagen, liet geen verpletterende indruk achter in het spoorwegdossier en besloot uiteindelijk op te stappen. Jacqueline Galant (MR), ex-minister van Mobiliteit en burgemeester van Jurbise, Henegouwen, is negen maanden na alle heisa terug. Met een boek. In 'Galant, je vous dis merde' doet ze een aantal bijzondere onthullingen.