Evi Hanssen.
Volledig scherm
PREMIUM
Evi Hanssen. © Jelle Vermeersch

Evi Hanssen: “Je kan strijden voor vanalles. Maar als je al niet gewoon vriendelijk kan zijn tegen je buurman, láát het dan”

Ooit was haar leven woelig en haar liefdesparcours hobbelig, tegenwoordig is Evi Hanssen één brok standvastigheid en innerlijke rust. Verliefd, verloofd, bijna getrouwd en straks ook samen onder één dak: alles wat ze had gezworen nooit nog te doen, ineens was het er. “Laatst liep ik over de heide en kreeg ik zomaar ineens de tranen in m’n ogen. Mijn lief, mijn job, mijn kinderen: shit zeg, hoe fantastisch allemaal niet?

10 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  9 maanden geleden
  En dat is wat niemand nog kan, gewoon vriendelijk en lief zijn voor mekaar. Zo denk ik er ook over Evi, als gewone dingen in het leven niet meer beroeren, als mensen met elkaar geen rekening meer houden en elkaar het licht in de ogen niet meer gunnen dan leven we in een trieste wereld
 • frank maesen

  1 jaar geleden
  Pracht van een vrouw en gewoon blijven o zo belangrijk
 • Ian Vandenbossche

  1 jaar geleden
  Een waarheid als een koe!
 • Angel Der

  1 jaar geleden
  mooie vrouw, ze weet wat ze zegt,en is de volle waarheid
 • johan ruell

  1 jaar geleden
  juist geformuleerd Jan en hoe jonger hoe erger: social media heeft het echte sociaal contact sterk doen verwateren. Erg dat je je lief moet zoeken via internet. Als je met vele jongeren praat is het precies of ze krijgen niets uit hun mond.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Mahdi zet CD&V af tegen "roodgele combine"

  Mahdi zet CD&V af tegen "roodgele combine"

  Voor CD&V-voorzitter Sammy Mahdi is zijn partij na de verkiezingen in 2024 de enige garantie dat elke Vlaming - ook de vergeten Vlaming - “gehoord wordt” en dat “de minachting voor de landelijke gebieden en de buitenwijken van de grootsteden stopt”. In zijn slotspeech op het ‘Respect’-congres in Gent zette Mahdi zijn partij in de markt als enige alternatief voor de “roodgele combine” tussen N-VA en Vooruit. Dat “geheime huwelijk” leidt volgens Mahdi enkel tot meer wantrouwen en overheidsbetutteling.
 1. Luc Van der Kelen over het woke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrijven van de geschiedenis, weet je niet waar het stopt”
  PREMIUM

  Luc Van der Kelen over het wo­ke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrij­ven van de geschiede­nis, weet je niet waar het stopt”

  De Arenbergschouwburg domineerde deze week het Antwerpse nieuws omwille van vier portretten van witte mannen, weggezet met een zeker dedain als “niet-woke”, en sindsdien verdwenen uit de trappenhal van het theater. En wat domineerde in dezelfde periode het (inter)nationale nieuws? Stikstof, het dure leven, een aardbeving... U mag kiezen. Een heel verschil.
  Antwerpen