Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Europol-topvrouw Catherine De Bolle waarschuwt: “Er doen valse vaccins de ronde”

In een interview met De Zondag waarschuwt Europol-topvrouw Catherine De Bolle voor criminelen die misbruik maken van de wereldwijde corona-epidemie. “Criminelen doen gouden zaken in coronatijden. Sommige mensen zijn echt élk moreel kompas verloren in deze crisis.” Een van de criminele praktijken waar de Europol-topvrouw voor waarschuwt is het circuleren van valse coronavaccins.

21 reacties

 • wesley netnem

  8 maanden geleden
  De straffen zijn dan ook minimaal als je al gevat en veroordeeld gekraakt ...wat wil je dan ?
 • mutley dastardly

  8 maanden geleden
  Je kan die misdadigers toch zwaar bestraffen wegens schending van merkenrecht, intellectuele eigendom, fraude, en het spelen met de gezondheid van de klanten. Op al die zaken staan toch behoorlijke straffen...
 • eddy van dorst

  8 maanden geleden
  En wie levert ze dan zij zelf want het gesjoemel gebeurd toch voor 99% door het gedrocht van de eu
 • Wim Baert

  8 maanden geleden
  Wauw als die top vd politie moet vertegenwoordigen. Insiders weten wel beter.
 • ANDRE VAN CALLENBERGHE

  8 maanden geleden
  Is dat nu zo verwonderlijk ? Tientallen jaren kan je namaak en valse medicijnen kopen, vooral via internet. En nu valt men precies uit de lucht ? Ik ben er steeds meer van overtuigd dat er dus onnoemelijk veel mensen zijn welke echt wereldvreemd zijn.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Afzetting dreigt voor Tsjechische president Zeman

  Afzetting dreigt voor Tsjechi­sche president Zeman

  Er hangt de Tsjechische president Milos Zeman mogelijk een afzettingsprocedure boven het hoofd. Senaatsvoorzitter Milos Vystrcil kondigde maandag, op basis van een medisch rapport, aan dat Zeman momenteel om gezondheidsredenen niet in staat is zijn officiële taken te vervullen. De prognose op lange termijn is ook "uiterst onzeker". Het hoofd van het Hogerhuis van het parlement merkte op dat het "onwaarschijnlijk" is dat de 77-jarige zijn werk in de komende weken zou kunnen hervatten.