Het gaat onder meer om nagemaakte puzzels, videogames, bord- en kaartspellen, poppen, kleding en accessoires voor een totale waarde van ruim 18 miljoen euro.
Volledig scherm
Het gaat onder meer om nagemaakte puzzels, videogames, bord- en kaartspellen, poppen, kleding en accessoires voor een totale waarde van ruim 18 miljoen euro.

Europol neemt ruim 5 miljoen stuks gevaarlijk speelgoed in beslag

Europol heeft tussen 31 oktober en 21 januari ruim vijf miljoen gevaarlijke stukken namaakspeelgoed in beslag genomen in 21 verschillende landen. Dat meldt de Europese politiedienst donderdag in een persbericht. In ons land werden ruim 8.000 speelgoedauto’s ontdekt die verstikkingsgevaar opleverden.

0 reacties

 1. Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?
  PREMIUM
  8

  Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?

  “Ik ben minder rijk dan velen denken”, sprak Guy Ullens de Schooten (88) ooit. Maar neem dat gerust met een flinke korrel zout, of beter suiker. De man die gisteren zijn tweede vrouw Myriam (70) zag doodgeschoten worden door zijn eigen zoon, vergaarde een fortuin met de verkoop van de Tiense suikerraffinaderij. Tot op vandaag prijkt hij nog altijd op plaats 261 in de lijst met rijkste inwoners van Zwitserland - na de VS het land met de meeste miljardairs ter wereld. Hoe groot is zijn vermogen precies? En in welke pleziertjes stopte hij de voorbije jaren samen met zijn ‘Mimi’ dan vele tientallen miljoenen? Een blik op de financiën van de familie Ullens de Schooten.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.