Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Europees parlement stemt voor afschaffing zomer- en wintertijd

Het Europees Parlement wil de halfjaarlijkse switch tussen zomer- en wintertijd in 2021 afschaffen. Dat standpunt heeft het halfrond vandaag in Straatsburg ingenomen.

89 reacties

 • nico baelde

  2 jaar geleden
  Gelukkig hebben we de vetbetaalde Europarlementariërs om zich met deze futiliteiten bezig te houden.
 • Roger Declercq

  2 jaar geleden
  Ik dacht dat men een volksraadpleging ging houden. Mij heeft nog niemand iets gevraagd.
 • Marc Weerts

  2 jaar geleden
  België zo groot als een postzegel komen de regeringen nog niet overeen wat wil Europa met zijn regeringen dan overeen komen
 • Robert Patteet

  2 jaar geleden
  Zolang ze niets beslissen, zolang zal ik blanco stemmen voor europa.
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Het zou stillekes aan tijd worden.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.