Vlaams Belang- voorzitter Tom Van Grieken
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams Belang- voorzitter Tom Van Grieken © Photo News

Europees Centrum tegen Racisme betaalt binnenkort maandelijkse huur aan Tom Van Grieken: "Ze mogen blijven en hun contract uitdoen"

PolitiekDe partijraad van Vlaams Belang gaf deze middag groen licht voor de aankoop van een nieuw hoofdkwartier. Na 34 jaar op het Madouplein in Sint-Joost-ten-Node verhuist de partij naar de Hertogstraat. In dat nieuwe gebouw huren het ‘Europees Centrum tegen Racisme’ en Brussels minister Alain Maron (Ecolo) ook elk één verdieping. Zij betalen binnenkort maandelijks huur aan Tom van Grieken en co. “Dit is een unieke kans die we niet konden laten schieten.”

113 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Fantastische zet!
 • Guido Ceuleers

  2 maanden geleden
  Schaf die partij dotaties, betaald van ons belastinggeld af !
 • Marc De Metsler

  2 maanden geleden
  Goed zo Tom
 • Peter Van Cleemput

  2 maanden geleden
  Die moeten voortaan dus door dezelfde voordeur, op dezelfde trappen of in dezelfde lift, in dezelfde gangen paraderen. Geen enkele conférencier had zo'n mop kunnen bedenken hahaha!!
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Eigenlijk zouden partijen enkel moeten leven van hun ledengeld. Geen dotaties en geen giften van bedrijven. Dan zouden ze wat meer moeite moeten doen om een beleid na te streven dat aanzet tot actieve participatie van kiezers.
 1. Alle coalitiepartners vragen minister om renteverhoging ‘Mijn Verbouwlening’ te herbekijken: “Vlaamse overheid toont zich nu onbetrouwbare partner”

  Alle coalitie­part­ners vragen minister om renteverho­ging ‘Mijn Verbouwle­ning’ te herbekij­ken: “Vlaamse overheid toont zich nu onbetrouw­ba­re partner”

  Alle partijen in het Vlaams Parlement, op N-VA en Vlaams Belang na, dringen er bij Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele (N-VA) op aan de renteverhoging van de Vlaamse 'Mijn VerbouwLening' terug te draaien of te herbekijken. Ook coalitiepartners CD&V en Open Vld hebben kritiek op het feit dat de verbouwlening sinds 1 februari niet langer renteloos is.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.