Brussels South Charleroi Airport kampte door de coronacrisis met significante verliezen.
Volledig scherm
Brussels South Charleroi Airport kampte door de coronacrisis met significante verliezen. © Photo News

Europa zet licht op groen voor herkapitalisering luchthaven Charleroi

De Europese Commissie heeft het licht op groen gezet voor de bijdrage van de Waalse overheid aan de herkapitalisering van Brussels South Charleroi Airport (BSCA). Dat heeft commissaris voor Mededinging Margrethe Vestager bekendgemaakt.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Ursula von der Leyen: “Europa wil trouw blijven aan christelijk-humanistische erfenis”

  Ursula von der Leyen: “Europa wil trouw blijven aan christe­lijk-humanisti­sche erfenis”

  Paus Franciscus heeft een persoonlijke brief ontvangen van de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (CDU). Die heeft ze geschreven om de paus gerust te stellen na de verontwaardiging in heel Europa en de controverse door de publicatie in Brussel van een (inmiddels herroepen) interne richtlijn, waarin EU-ambtenaren werd aanbevolen om bijvoorbeeld geen ‘Zalig Kerstmis’ te wensen. Dat meldt de Franse katholieke krant La Croix.