Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Euromiljonair is straatveger: Gelukkig getrouwd, 4 jonge kindjes

Eén gespreksonderwerp is er nog, in de Chazallaan in Schaarbeek: hun multimiljonair. Een 45-plusser uit hun buurt won 168 miljoen euro met EuroMillions. Hij blijft anoniem, maar in het café op de hoek zeggen ze hem wél al te kennen. "Ja hoor! Een papa van vier kinderen, die werkt als straatveger."

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. LIVE. Duitse viroloog waarschuwt voor sterk stijgende besmettingscijfers: “Omikron bagatelliseren zou fataal kunnen zijn”
  Play

  LIVE. Duitse viroloog waarschuwt voor sterk stijgende besmet­tings­cij­fers: “Omikron bagatelli­se­ren zou fataal kunnen zijn”

  Het Overlegcomité heeft een akkoord bereikt over de invoering van een coronabarometer. Dat instrument moet met parameters en kleurcodes (rood, oranje en geel) meer voorspelbaarheid in de coronamaatregelen mogelijk maken. We starten in code rood vanaf 28 januari. In code rood blijven de regels voor de horeca hetzelfde. Enkel het sluitingsuur zal middernacht zijn in plaats van 23 uur. Vanaf 1 maart is een boosterprik verplicht voor een geldig Covid Safe Ticket (CST), ten laatste vijf maanden na tweede prik. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.