Beelden van Dimovski's Instagram.
Volledig scherm
PREMIUM
Beelden van Dimovski's Instagram. © Daniel Dimovski Instagram

Esthetisch arts uit 'Latem Leven' getuigt na gewelddadige overval: "We hebben gevochten voor ons leven”

“Ze bleven ons maar schoppen en slaan”, getuigt Daniel Dimovski, die dinsdagavond samen met zijn vriend slachtoffer werd van een overval in zijn huis. “Maar zo wilden we niet eindigen. We hebben gevochten voor ons leven.” De esthetisch arts is bekend uit het VTM-programma ‘Latem Leven’, waarin hij zijn ravissant leven toont. “Ik ben ervan overtuigd dat ze het op ons gemunt hadden, ze zijn doelbewust naar ons huis getrokken.”

7 reacties

 • Ronald Vanhoorelbeke

  1 week geleden
  Jullie verdienen dit niet De moed niet laten zakken Ik hoop dat ze gepakt worden En goed gestraft worden voor hun daden
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 week geleden
  Nergens meer veilig in dit land , zelfs niet in je eigen huis !
 • mireille pissens

  1 week geleden
  Sterkte ! Triestige zaak weer ! Hopelijk vlug genezen en hersteld!
 • Frank Van Gucht

  1 week geleden
  Niemand moest dit meemaken hopelijk worden deze criminelen snel opgespoord EN geeft justitie hen een echte straf...en niet een "werkstraf"...
 • Frans Grootjans

  1 week geleden
  Hopelijk worden die smeerlappen gepakt en vliegen ze achter de tralies, dégoutant.
 1. Dedecker ziet in vijftien Vlaamse regio’s “voorbode voor gedwongen fusies tussen gemeentes”
  59

  Dedecker ziet in vijftien Vlaamse regio’s “voorbode voor gedwongen fusies tussen gemeentes”

  Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke, staat niet te springen voor de vijftien nieuwe Vlaamse regio’s die gisteren werden goedgekeurd door het parlement. Die vormen een administratieve laag tussen gemeentes en provincies. Ze dienen voornamelijk voor samenwerkingsverbanden als politie, brandweer, maar ook bijvoorbeeld bibliotheken, afvalophaling en zwembaden. “Ik voel dat dit de voorbode is voor gedwongen fusies”, zegt Dedecker over de regio’s bij HLN LIVE. “Dat is een andere discussie”, repliceert bevoegd Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) in de studio.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Aanvraag energiepremie kan weer, maar nog foutmelding mogelijk bij pelletcheque
  Update

  Aanvraag energiepre­mie kan weer, maar nog foutmel­ding mogelijk bij pelletche­que

  Sinds gisteren is het mogelijk om een tegemoetkoming van 250 euro aan te vragen voor wie zijn woning met pellets verwarmt. Maar lezers melden ons dat ze de aanvraag niet kunnen voltooien omdat ze bij het invoeren van het KBO-nummer van hun leverancier een foutmelding krijgen. “Vindt u uw leverancier niet terug in de lijst? Neem contact op met uw leverancier opdat die de nodige stappen kan ondernemen. De juiste leverancier selecteren is belangrijk voor de verdere afhandeling van uw aanvraag.” Vervolgens lukt het niet om de aanvraag in te dienen.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.