Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photo News

‘Essentiële functies’ krijgen vaccin allicht niet vroeger dan de rest: “Leerkrachten en politie sneller vaccineren zorgt voor vertraging”

Binnen de Vlaamse regering laat men het plan om 'essentiële functies' - zoals leerkrachten of politie - voorrang te geven bij de vaccinatie stilaan varen. "Tegen dat zij aan de beurt komen, zouden er normaal al genoeg vaccins moeten zijn. Dan nog eens gaan onderverdelen, zou de boel alleen vertragen."

29 reacties

 • Guy Vankeerberghen

  1 maand geleden
  Kan een directeur van een rusthuis zomaar beslisen aan wie hij overtollige vaccins schenkt ? Kan een korpschef van politie die ook zo maar aanvaarden ? Is er geen volgorde voorzien ? Gaat men hier voor optreden ? Gaan alle korspchefs politie nu opzoek naar "overtollige" vaccins ?
 • Ann Timmermans

  1 maand geleden
  De leerkrachten essentieel ze waren de eerst die thuis waren . Dat ze eens beginnen met de mensen zoals winkelmedewerkers van de supermarkten die al van in maart in de vuurlinie staan een met duizenden mensen per week in contact komen die hun niet aan de regels houden . Gewoon de mensen die altijd blijven werken zijn en nooit een dag thuis waren .
 • Bart Walraet

  1 maand geleden
  Onderwijs niet essentieel ? Daarom dat iedereen op zijn achterpoten staat als men spreekt over 5 dagen sluiten om de besmettingen in de scholen tegen te gaan ! Als de scholen en de opvang sluiten kan de rest van het werkende volk thuisblijven om zelf voor hun kroost te zorgen... want dat is toch de bedoeling als ik de reacties lees . Scholen moeten open blijven want anders kunnen wij niet gaan werken...
 • louis meuleman

  1 maand geleden
  De enige waar er nooit over word gesproken zijn de gewone arbeiders die in fabrieken in soms mens onwaardige omstandigheden en dicht op elkaar zwaar werk moeten verrichten en ook de bouwvakkers die dan veelal in mini busjes vervoerd worden waar is daar de bubbel of 1,5 meter afstand
 • Marc De Muyer

  1 maand geleden
  Leerkrachten, politie, brandweer, verplegend personeel, voetballers,wielrenners, basketballers, enz, kort gezegd alle topsporters menen recht te hebben op voorrang. Als ze dit gaan doen is de gewone bevolking tegen einde 2022 hopelijk aan de beurt, Als ze genoeg naalden hebben vaccint, en personeel, en plaats en vervoer voor minder moblie mensen.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven